hocam iskandinavyada başlıyorum, o sorunu duydum ama bende öyle bir problem yoktu.
ama sorun çözüldü oyunu sildim tekrar yükledim ve renault çekicilerimi sattım başka markaya geçtim düzeldi şu an
Çökmenin sebebi İstanbul metrobüs diye duydum
evet öyleymiş ben de öyle duydum
Sorunun çözülmesine sevindim. İyi oyunlar
eyvallah hocam, sizlere de iyi oyunlar
Gençler bende tüm harita DLC’leri var ama arkadaşımda sadece RTTBS ile Going East var, ikimiz aynı private server oluşturup birlikte oynayabiliriz di mi?
oynayabilirsiniz herhangi bir sorun çıkmaz
Arkadaşlar merhaba uzun süredir ATS ve ETS2 ortamına katılamıyorum bu yüzden yarın akşam bir fırsatını bulup en geç 20:15’de sizlerle birlikte multiplayer oynamak istiyorum içlerinizden belki beni tanıyan vardır her neyse dediğim gibi yarın akşam müsait olanları bekliyorum Gelecek arkadaşlar kendilerini belirtirlerse sevinirim, Oda kurma sistemini gelen kişiler arasında kararlaştırmasını istiyorum yarın akşama doğru sanırım kim oda kurar hangi şehirde buluşuruz vs kararlaşmış olur ve buraya aktarılır. Bu arada listede @HasanOfke 'de olacak (müsait olursa emin değilim katılamazsa başka birini alırız) görüşmek üzere…
Ben gelebilirim.
Tolga ben yarın açarım istiyorsan, minimum 30 dk öncesinden haber veririm
İyi olur haber bekliyorum
@Burak34 @HetriX @Kamsci @TheSword @Emre54 @Aguss sizleride görmek isterim aramizda müsait olanlar gelirse sevinirim
Modsuz seslere katlanabilsem gireceğim konvoya ama olmuyor
Oda kuruldu mu?
Sunucu adı: sim123
Şifre: abd123
İletişim: Simulasyontürk DC Sunucusu
Yer: Boise
Zaman: 20:30
Bende çıkmıyor arkadaş mi olmamiz gerek steamde?
Oyunu açıyorum şimdi, bir saniye hem arkadaşlarda toplansınlar
Değişti İstanbul oldu
Birazdan geliyorum