ETS 2 - Coaches DLC [Ana Konu]

3 otobüsü de görmüş olduk.

6 Beğeni

g29 işte ya uyguna kapattım

1 Beğeni

Aynalı versiyonları es geçmezler dimi ?

Thrustmaster T300 RS GT

1 Beğeni

bende aynısını aldım. hem ets ats hem de assetto oynuyorum. direksiyonla oynamak klavye ye göre daha rahat ettiriyor

Özellikle bu ss resmen insanı sürüşe davet ediyor. 2 katlı otobüslerin aurası bambaşka. Hiçbirşeye benzemiyor. Ön camın bir otobüse göre alçak ama arabaya göre 3 kat falan olması, arabadan bir tık yukardaki sürüş pozisyonu, uçak gibi 100’e yakın kişi taşıdığını bilerek sürmek, etraftaki insanların otobüs geçerken bakakalması, koridordaki mutfak ve tuvalet… nerden baksan çok ama çok özel bir şey bence.

12 Beğeni

Umarım fiyatı uygun olurda çıktığı gibi alırız.

10 dolar olur heralde.

1 Beğeni

bu DLC’yi çıktığı an hemen almayı düşünüyorum

DLC çıktığında monitöre yansıyan eşgalimiz

12 Beğeni

Anlaşılan oyuna aktarımı falanda bitmiş araçların, aynı şey bence ats içinde geçerli hemen hemen, programlama tarafımda eksik olan şeyler vardır illa ki keza test edilmesi gereken tonla şey vs, fakat yazın bu dlc leri görebileceğiz gibi geliyor 2027 yi bulmaz gibi sanki

1 Beğeni

Coaches DLC yi bu sene alabiliriz gibi ama Road Trip projesinin 2 markası resmi olarak tanıtılmadı. Ya onlarıda bitirip öyle Road Trip’i çıkaracaklar yada hazır olan arabalarla projeyi bu sene çıkaracaklar. Bu senenin 3. Çeyreği uygun gibi sanki çıkış için.

Aklıma gelmişken İstanbul’da Esenler otogarını yapmazlarsa sizce nereyi yaparlar ? Alibeyköy otogarı tek seçenek gibi Avcılar’da da varmış galiba ama işletiliyor mu bilmiyorum

Birde sağlam bir grafik güncellemesi alabilseydik mükemmel olurdu.

Chat GPT tarafından üretilen görüntü

1 Beğeni

Scs zaten şu kabin karanlığını bi açabilse devrim yapmış olacak, oyunun kaderi değişecek. Sadece ışıklandırma ile çözülecek sorunu yıllardır göz ardı ediyorlar, geçen sene getirdikleri ışıklandırma detayı ortamı daha da zindan yaptı.

2 Beğeni

yayında gösterilmişti, chat gpt kadar olur mu göreceğiz de…
https://www.youtube.com/live/Djz54Bi1Xek?si=dz2i9WGy470sA-in&t=4638

4 Beğeni

Road Trip için DLC’lerden herhangi birini almak kilidi açıyor. Hepsini duyurmak şart değil. Daha sonra gelebilir eksik araçlar…