ETS 2 - Coaches DLC [Ana Konu]

Yayında neden hiç bahsi geçmedi acaba

şöför değişmiş sonunda :slight_smile:

artık emekli olma vakti geldi …

7 Beğeni

osman ulaşan’ı modellemişler diyen var :smile:

5 Beğeni

Nemiroya daha çok benziyor. Nemiro-Osman Ulaşan karşımı bir şey olmuş.

Dlc’de bize en yakın otobüs Man olduğu için merakla bekliyordum baya iyi yapılmış. Camların kenarındaki siyah noktalı kısımlarda var, ön camın alt köşesinde ki yazı detayı bile var. Jant kapaklarıda iyi bir ekleme olmuş. Sırada çift katlı Volvo kaldı ve yıl içinde gelmesi muhtemel gibi görünüyor.

3 Beğeni

Şu Man Lion’s Coach hatrına, Man Tgx Euro 5 ve Euro 6 modellerinin xxl kabinlerine ön camın üst kısmını kapatacak şekilde perde olayı gelse fena olmaz aslında :smiling_face_with_tear:

Aynalı modeli hiç göstermediler.Onu es geçerler mi ki ?

Otobüsler ile beraber yolculuk yapabilme olayı olsa güzel olurdu şöyle yolları seyrede seyrede

4 Beğeni

Reis şubat gibi gelir büyük ihtimalle

Şubat çok erken bir tarih bence Mayıs-Haziran diyorum ama yılbaşındaki yayın da mercedes görünce çok zor diyorum…

Bolu dağı tırmanışı ve tünel geçişi

5 Beğeni

2026 sonu veya 2027 başı gibi çıkması muhtemel. Çok erken ki yeni yeni geliştiriliyor duyurulduğu zamandan bu yana sürekli iptal olup bekletilen bir projeydi. Yine SCS tarafının ne kadar süredir çalıştığını bilmiyoruz. Ancak muhtemelen 2026 da göremeyebiliriz diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Yok yok 2030 eyer okadar sürer se kendi ayağına sıkar desen sıfır oyun yapıyor

Evet sıfırdan yapılıyor? Ayrıca adamlar yüzlerce projeyle uğraşıyor sadece coaches dlcsine odaklanmıyorlar.

1 Beğeni

Zaten 2 otobüs hazır bir volvo kaldı

6 Beğeni

Edirne ve Tekirdağ terminalleri varmış.

2 Beğeni

İstanbul otogarını umarım pas geçmezler.

Esenler ne alaka beyler anatolia yok ki oyunda
Edirne tekirdağ otogarları bütün tr’ye yeter(!)

4 Beğeni