SCS Software tarafından düzenlenen ETS 2 Baltık Video Yarışması için gönderilen tüm videoları elimizden geldiğince bu konuda paylaşalım
Mystic Husky adlı kişinin videosu
SCS Software tarafından düzenlenen ETS 2 Baltık Video Yarışması için gönderilen tüm videoları elimizden geldiğince bu konuda paylaşalım
Mystic Husky adlı kişinin videosu
bi video da ben çekeceğim buna şartları falan varmı detay…
Gayet güzel bir video olmuş ama sanki bazı yerlerde küçük kasılmalar var gibi geldi bana. Şansını dene yine hocam?
İlla alıp katılalım yani yarışmaya…
Hocam ellerine sağlık. Çok iyi olmuş.
Hızlandırmadan ötürü kasılmalar oluyordu doğrudur. Az önce scs ye gönderdim seçmese de olur bir teşekkür yeter
@Baby Sen katılmasan bile seçeceklerdir şanslı adamsın
@200BasanTofas Teşekkürler
Bunu niye İtalyada yapmadılarki balticde bir çok ülke olduğu içinmi acaba güzel bir düşünce videolar hoşuma gidiyor izledikce
gayet başarılı.
1.30 dk az geldi bana bir şey koyamadım içine ben sizler iyi başarmışsınız göndermektn vazgeçtim ama belki yenisini çekerim vakit bulursam…
yarışma deyince çok daha iyi şeyler istiyorsun ama olmuyor
bir mod için öyle diyemem ama yarışma fos beyler o bu şu çekmiş yalan dolan önemi yok
fotoğraf yarışması için aynı şeyi söyleyemem
bütün modların kullanılabileceği bir yarışma olsa var ya off yıkarlar orayı millet neler neler varmış derdi ama büyük risk
neyse çok yakında böyle şeyleri çok daha iyi bir amaç için kullanabilirsiniz belki???
kıps…
Ne oldu ne bitti merak edenlere…
bir daha mümkünse böyle basit sınırlamalar olmasın ets2nin bu konuda kendisini ispatlamaya ihtiyacı yok screenshots vb. mantığıyla ne olduğu ortada
Toastun videosunun başi cok guzel olmuş guldurdu