ETS 2 & ATS - SCS Software'ın Yılbaşı Özel Yayını [21 Aralık 2020]

Nasıl balkanların devamı gelmedi inanamıyorum Yunanistan iyi olurdu. :smiley:

1 Beğeni

Oradan kazakistan’a geçeriz artık :slight_smile:

2 Beğeni

eğer ukrayna nın tamamı gelirse oyuna ukraynanın doğu sınırından itibaren yukarı doğru çıkılırsa moskova şehrinide kapsıyor o zaman neden olmasın

1 Beğeni

placeholder olabilir dendi ancak
2 ets2 harita takımı varsa artık uafak tefek dlcler görebiliriz

%100 rusya
kuzey iskandinavya? şu an olmayacak gibi

şu an görüntüler tamamen Rusya

2 Beğeni

Hasan abi haklı çıktın pavel yine yumurtluyor ama virüs mutasyon geçirdi.:smiley:

moscow
Evet Moskova Çevreyolu’ndaki bu kavşağa baya benziyor

6 Beğeni

rusyanın yanına belarusuda sıkıştırılar mı acaba

1 Beğeni

Kuzey İskandinavya için daha öncelerden Tüm Avrupa haritası tamamlandığında yapılabilir denilmişti belki ekstra DLC de olmayabilir onun için Rusya…

Tamam bağlantı Baltık DLC’sinden olacağı için yollar birebir oradan alınmış ama bana Estonya,Litvanya’ya yeni yollar eklenecekmiş hissiyatı uyandırıyor. Yeni harita DLC’si olarak benimseyemedim Rusya genişlemesini. :smiley:

1 Beğeni

yaparlar google haritalardan bakarsan eğer ukraynanın tamamı gelirse moskovada gelir o gelirse belarusun gelmeme gibi bi şansı yok

Yeni ışıklandırmaya dair görüntüleri ss alan var mı ? kaçırdım :smiley:

1 Beğeni

pavelin soyledikleri karsısında jakub votka iciyor olabilir :yum:

1 Beğeni

avrupada yapacak ülke kalmayınca para kazanmak için kuzey iskandinavyayı ücretli dlc bile yapabilirler sonuçta scs ye para lazım

1 Beğeni

Convoy klasörünün içinden resimler gösterdilermi ?

1 Beğeni

Moskovaya kadar inerlerse Belarusun gelmesi lazım
Polonyadan moskovaya girmek için belarus gerekli.

2 Beğeni

kanada mı dedi

1 Beğeni

Texas hayırlı olsun :smiley:

2 Beğeni

Canada dediler??
Texas texas.

1 Beğeni

Balkanlardaki toprak anlaşmazlıkların dolayı eklemiyor olabilirler. Sırp cumhuriyeti banja luka ve kosova’nın çoğu ülke tarafından tanınmıyor olması nedeniyle olumsuz tepki alabileceklerini düşünmüş olabilirler belki

3 Beğeni

Texas Confirmed

2 Beğeni