ETS 2 & ATS - SCS Software Yılbaşı Özel Yayını [16 Aralık 2021]

Aralığa girdiğimize göre bu konuyu açmanın zamanı geldi. Geçen sene yayın 20 Aralıkta olmuş bu senede 20 -23 Aralık gibi olacağını tahmin ediyorum. Geçen sene yayında bahsedilen özelliklerden bazıları ( driving school ) bu seneki güncellemelerde gelmedi. Yayında bu özelliklerden detaylıca tekrar bahsedirler. Avusturya Reskin (geçen sene duyurulmadı bu sene duyuruldu ) bu sene gelmeyecek seneye gelecek dediler bundan da yayında daha detaylıca bahsedebilirler . Yayında hiç duyurmadıkları yeni özelliklerden yeni dlcler hakkında bilgi verecekler. Sizce başka hangi özellik ve hangi dlc hakkında bahsedecekler ve 2022 de şu gelse dediğiniz özellik veya dlc var mı ?

3 Beğeni

Çekici modifiye kısmının genişletilerek daha çok aksesuar vs. eklenebilmesi lazım. Ve ADR tabelaları gibi tabelalar eklenmesi gerek.

3 Beğeni

Şu gelecek bu gelecek deyip anca harita dlc’si çıkartıyorlar. Tamam parayı ordan kazanıyorlar ama oynanış kısmına da önem vermeleri lazım. Hala çok basit şeyler için bile mod kurmamız gerekiyor. Simülasyonum diyorsan benim gidip motor sesi modu, süspansiyon modu vs. uğraşmamam lazım.

6 Beğeni

Şimdi söylediklerime de kimse kızmasın bence, valla içimiz dışımız harita, wotr etkinlikleri, boyamalar, 5-10 blog vs. ile doldu. Oyunun tadı kalmadı sizce de yalan mı? Oyuna bütün tırları getirsinler bana yeter mevsim vs de gözüm yok o eski yollara ve lisansız schmitz dorselerine bile razıyım. Blog da blog içim dışım blog oldu salın şu Xf ile yeni man’ı bari onu yapamıyorsanız Scania s770’i getirin alt tarafı bir motor 2 ses kaydınıza bakar scs

4 Beğeni

bıktık bıktık bıktık :smiley: yalnız hala aynı isteklerde bulunuyorsunuz

neyse yayın olsun da bakarız

7 Beğeni

Sende haklısın ama içimiz dışımız blog, wotr görevleri ve çeşitli boya paketleri ile doldu yalan mı? Geçen sen de videonda demiştin oyunun geleceği hakkında

Wot etkinlikleri ve boyamalarda haklısın ama bence oyunun tadı hala var :grin: .

2 Beğeni

Bu sene yayınlar da bahsedilen ve liste de bulanan özelliklerden birkaçı sanırım…

1 Beğeni

Ben SCS’nin oyuna getireceği yeniliklerden çok Zeemod, Max2712 ve Kriechbaum’un modları ne zaman uyarlayacağını bekliyorum. Şakasız düşüncem tam olarak bu.

4 Beğeni

Artık gram umrumda değil. Heyecanlanmiyorum artık valla

1 Beğeni
  • Kemik Kitle (RIP) …
2 Beğeni

havalı süspansiyon ve gerçekçi dorse bağlama olayları artık gelmeli

1 Beğeni

İnan bu dediklerimizin , saydıklarımızın bir önemi kalmadı . İkna olmamız artık imkansıza yakın … Heyecan lazım , tekrarlayalım ;

1-) Mevsimler (Reel Olarak Ama)
2-) Reel Grafikasyon Sistemi (Fern’deki Camdan Süzülen Islak Kar Taneleri vb.)
3-) Gerçek ve uygulamalı dinlenme tesisleri + benzinliklere dahil (coffeeStation/Dinner) menü seçimleri + animasyonlar + açlık uyarı sistemi)
4-) Cep telefonu kullanımı (Tablet ve mobil cihazdan filo yönetimi + araçlar + teknik ve hasar / yol detaylari + garaj konumları + banka tarzı finansal iş yönetimleri + hatta banka ziyaretleri / telefon üzerinden / Gta’daki sistem olabilir ? FullScreen şart değil)
5-) Araç içi reel klima detayı
6-) Fern’deki gibi Fn tuşları aktivitasyonu ile aktif tuş ve konsol kontrolü (örnek : 5 / sol taraf cam açma push button animasyonu + klima açma / kapama)
7-) Her araca Xg’deki gibi kalan güzergah bilgisi km/h ve saat varış kalan yol)
:sunglasses: Kabin içi kolllar (hala kabinde biz yokuz)
9-) Kirlenme + Araç yıkama bknz : Truckers Of Europe 3
10-) Lastik ve yol teması entegrasyonu (hala araçlar havada gidiyormuş gibi duruyor?)
11-) Yağmur / kar yağışı esnasında daha reel (exterior cam) su atması / damlalar / çamurlar
12-) Modder’lar için akademik paylaşım / eğitimler
13-) Actros MP5 EDITION 2 / 22 çıktı bile …
14-) Volvo 22
15-) Scania Super 22 (SMVC)
16-) URBAN Truck gibi Hybrid araçlar ?
17-) Cep Telefonuna Telemetri entegrasyonu / biliyorum var / daha basit ve hızlı bir bağlantı
18-) Otobüs terminalleri değişmeli
19-) Anatolian Dlc
20-) Euro Coach Simulator ? …

  • Daha bir sürü eksik ve gelmesi imkansız ıvır zıvır …

  • Not : Dorseye Yük Doldurma bknz; Truck Logistics Simulator ?

Yane ; 5-6 oyunu bu oyuna dahil etmekten bahsediyorum , başka yolu kalmadı . Bir yayıncı olarak inanın artık ETS 2 içeriği bile üretemez olduk . Otobüsü , modu , grafiği bir yere kadar …

2 Beğeni

Güncellemelerle 9 yıl gibi bir süre oyunu ayakta tutmayı başardılar. Bu büyük bir başarıdır. Ama çocukluğu benim gibi 18 wheels of the Steel oyun serisi ile geçmiş kemik kadro artık oyunun geliştirilmesinden yana heyecanını yitirmiştir. Artık Euro Truck Simulator 3 veya farklı sıfırdan bir oyun geliştirilmeye yoğunlaşılmalıdır. Topluluğun 9 senedir beklediği özelliklerin % kaçı oyuna gelmiş durumdadır? Ben size söyliyeyim: taş çatlasın %20. Yaptıkları işi küçümsememek için kelimelerimi seçerek konuşuyorum lakin, bu topluluğun hakettiği bu değildi. Topluluktan oyun geliştiriciliğine geçiş yapan örnek olarak @bertan06 Bertan bey, geliştirdiği mobil oyunda bile topluluğun yıllardır beklediği pek çok özelliği oyunda mevcut hale getirerek bir beta yayınladılar. Yine küçümseme amacı içermeden belirtiyorumki, Küçücük bir mobil oyun ekibinin bile topluluğun istek ve önerilerine yanıt verdiğini görüp. SCS gibi bir oyun firmasının yıllardır sündüre sündüre hersene 1-2 özellik ekleyip oyuncuların ağzına bal çalması uygun görülecek şey değildir. Artık ağızlarında kuş bile tutsalar benim için boş. Ets 2 benim için bitmiştir.

8 Beğeni

6 ay kadar önce ETS2 silip Game Pass abonesi oldum. Bu 6 ayda onlarca oyun bitirdim farklı türlerde ve kuruşu kuruşuna değdi. Geçenlerde steam satın alma geçmişinden hesap yaptım ETS2 için bugüne kadar ne harcamışım diye. 45 dolar para harcamışım ve 940 saat oyun sürem var. Dönüp bakıyorum hem parama hem zamanıma yazık olmuş.

6 Beğeni

Sizce yayında ets2 ve atsye yeni gelecek olan tırlardan bahsedirler mi?

1 Beğeni

Bahsetmezler, çünkü verdikleri vaatlerin çoğunu yerine getiremediler.

4 Beğeni

Beklediğimiz yayın tarihi sonunda verildi. https://twitter.com/SCSsoftware/status/1471090120824705025?s=20
Yarın saat 20:00da yayın olacak.

2 Beğeni

Yeni gelecek güncellemeler hakkında bilgi verirlermi acaba ? :thinking:

Bu sene erken tarihe almışlar. Geçen sene 25 aralıktaydı galiba yayın. Bakalım yeni yılda biziz neler bekliyor SCS tarafında.

1 Beğeni