💘 ETS 2 & ATS - Cupid's Express Event - WoTR

BİTİŞ TARİHİ → 26 ŞUBAT 2024 ÇARŞAMBA - 23:59 UTC

Neon Heart

Brighten your dashboard with the Neon Heart sign, a glowing symbol of love that transforms every drive into a heartfelt experience. Let its gentle radiance create a cozy, romantic atmosphere wherever the road takes you.

Cupid’s Dice

Hang Cupid’s Dice in your vehicle and let love and luck roll with every turn. These playful charms bring a touch of romance to your journey, making each ride an unforgettable adventure.

WoTR Başarımı →

2 Beğeni

Saçma sapan bir event yine, her yıl aynı terane

4 Beğeni

Cupid nedir diye merak edenler:

25-30 yaş arası kızlar ekleyebilir. Kapım açıktır.

2 Beğeni

:joy: :joy: iyiydi.

Etkinliği bitirenler var mı ?

Dün bitirip gelen eşyayı 0.46$ dan sattım :slight_smile:

Çok az veriyormuş. Yani bir günde o kadar veriyorsa bir kaç haftaya ne kadar olur kim bilir ?

Normalde etkinlikler ilgimi çeker yaparım ama bu etkinliği bu zamana kadar hiç yapmadım. Yapmayı da düşünmüyorum boş beleş etkinlik. Vaktimi daha değerli şeyler için harcamalıyım :slight_smile:

3 Beğeni

14 Teslimat bence gereksiz uzun olmuş, 10 civari tutulabilirdi. Yaparken sıkıldım hala tamamlayamadım.

3 Beğeni

Etkinlik bitti, 26 Şubat’a kadar ödülleri almayı unutmayın.

Daha ben kişisel hedefi yapmadım ya.

Millet nasıl oynuyor be :smiley:

1 Beğeni

bu etkinlik de kural yoktu ki a noktasından b ye git en kısa mesefaler de hızlıca bitmiştir

Etkinlik bitmedi, topluluk hedefine ulaşıldı.

Etkinlik bitiş tarihi:

26 ŞUBAT 2024 ÇARŞAMBA - 23:59 UTC

İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.

Mesafe kuralı yok ama yüklerde 250-300kmden aşağıya bulamadım ben

200 300 çerezlik daha ne kadar kısa olacak :smile:

Sonunda bende bitirebildim.

Dayanıp bitirdim ya :smiley:

1 Beğeni

Bu sefer ATS’de bitirdim etkinliği. 65 mil hız limiti 104 km ediyor, paralı yolu olmayan eyaletlerde yapınca dümdüz aynı yeri gidip geliyorsun tekrar tekrar.