Ets 2 araç kilometresi nasıl arttırılır?

arkadaşlar öncelikle merhaba gerçekcilik hastası olduğum için ets de araç alırken sahibinden den araç bakıp gerçek hayattaki araçlara benzer araçlar alıyorum fakat araç nekadar eski olursa olsun kilometresi sıfır oluyor bu kilometreyi yükseltme şansım varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Ben önce en çok yıldızlı şöförü alıp ona veriyorum aracı ben başka araç alıp dinleniyorum saati değiştiriyorum dinleniyorum saati değiştiriyorum
Biraz uzun sürüyo ama başka bi yol bulamadım yeni bir yöntem olursa takip ediyorum konuyu

2 Beğeni

Cheat engine ile halledebilirsin.
Listeden aracın Km sine bak ona göre o sayıyı değiştir.
Orda listede gözüken sayı değişmese bile aracı seçtiğin zaman oyun içinde göstergede değişiyor.

kardeşim tam olarak anlıyamadım biraz detaylı yardımcı olurmusun rica etsem

Cheat Engine (biliyorsun varsayıyorum) programındaki değer kısmına değişeceğin aracın Km sini yaz. Çıkan değerleri istediğin “sayı” ile değiştir tamamdır.
Araç listesinde Km değişmemiş gözükebilir, o sorun değil aracı alıp göstergeden kontrol edebilirsin.

cheat engin ile birkaç sefer denedm fakat başaramadım

Değeri bulduktan sonra direkt değiştirmeyin. Aracı 1-2 km kadar sürün sonra Next Scan diyip yeni km’yi yazıp ondan sonra istediğiniz km yazın.

bunu cheat engine harici config den vs yapma şansım varmıdır?

Kayıt dosyası düzenlemeyi biliyorsanız başka bir yöntem daha var.
Edit:
Öncelikle bir hızlı kayıt alıp oyunu alta al, Belgeler/ETS2/profiles/Save ID/Save/quicksave konumuna gel. Buradan kayıt dosyasını çözmemize yardımcı olan uzantıyı indirip, uzantıyı biraz önce belirttiğim konuma at. Sonrasında yukarıdaki konumda bulunan “game” dosyasını Sll_Decrypt’ın üzerine at ve game dosyasını not defteri ile aç.
Game belgesini not defteri ile açtıktan sonra odometer diye arat. Aracının şuan ki km’si neyse odometer’in değeri o olacaktır, ilk arattığında diğer araçların km’si çıkabilir bu yüzden km’sini değiştireceğin aracı bulana kadar odometer diye arat. Bulduğunda 200.000 km için; 200000 yazabilirsin. Değeri değiştirdikten sonra oyuna geçiş yap ve en başta aldığın kaydı yükleyerek işlemi tamamla, böylelikle km değişmiş olacaktır.

1 Beğeni

kardeşim o konuma atıyorm sonrasında sll ile çalıştıramıyorum

SII Decrypt kullanmak için Belgelerim / Ets2 / config dosyasında save format değerini 2 yapıp oyuna girip çıkmalısın. Ayrıca bilgisayarında java kurulu olmalı. Sonrasında arkadaşın dediklerini yapabilirsin.

kardeşim öylede yaptım ama game dosyasını not defteri ile açınca içinde pek birşey olmuyor zaten odometer diye aratınca da bulunamıyor diyor galiba ben beceremedim ilgi alakanıza teşekkürler

İstediğin aracı şöförüne ver ardından oyunun saatiyle konsol sayesinde sürekli gece gündüz yap.Şöförün yol yapmış olacak böylece kilometre artacak.

1 Beğeni

ewet olabilir fakat aracı kredi ile alınca borç ödenmeyince sıkıntı oluyor

sıı uzantılı dosyayı notepad ile açmalısın yani notepad indirip sıı uzantılı dosyaya sağ tıklayıp “edit with notepad” yazması gerek , ona basınca açılır

Forumda böyle bir konu vardı ilgisini çeken olursa;

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=203255

son sayfada 1.39 için bir fix de var.

1 Beğeni