kayaş kısmı
çalışmalar devam ediyor gardaslarım
içinde ankara olan her türlü haritayı takip ederiz… umarım yarım kalmaz yine. bir de nevşehirli olarak sürekli kullandığım güzergahı görmek ayrı bir güzel olur.
nevşehiride kırşehir altında doğru getirecez Allahın izniyle tek başımayım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum Ankaradan çıkalım geerisi kolay İnşallah
ulan scs 1000 lerce map projesi var artık bende dahil
ankara kırşehir 200 km’lik yol neticede, 1:1 ölçek, tek başınıza olmanız… projenin bitimi yıllar sürecektir. ilk etapta sadece ankara kırıkkale bile zorken detayları ekleyerek yapmanız kolay iş değil. senelerdir 1:1 ölçek hakkında söylenen de budur. iyi çalışmalar dilerim.
arada kısaltmalar yaparım kırıkkaleye kadar yaparsam ve paylaşırsam etkileşimde bulunup destek alırsam ekip toplayabilirim buda bir şans ozaman işlerim kolaylaşır Allah büyük gün doğmadan neler doğar
herkes türkiye haritası yapıyor sıra bende herhalde
herkez yapıyoda fotoğraf falan yaptını göstermiyor herkez tek yapıyor hepimiz birleşsek 1.4 ölçek türkiye haritası yaparız valla
haklısın ama 1.1de basit değil
ben yapacağım demiyorum ama denemekte yarar var çok sabır işi
Biz 1:2 yapıyoruz zaten sabır…
Ne zaman çıkar?
nezaman çıkcağı belli değil deneme bu map eğer tutarsa üstüne yoğunlaşacağım tek basıma yapıyorum sadece size gelişmeleri duyuracağım 1.1 ölcek uzun bir zaman var ortada
yapın gardasım basarılar dilerim
Ulan harita yapmayı bilsem, bende karadeniz sahil yoluyla başlardım yapmaya. Bir kaç ufacık yapmaya başlamıştım ama yok yani beceremedik
ya haklısın kral bende map yapıyom çok zor
bende başta bırakacaktım ama devam ettim başta çok zor geliyo ama etrafı genişletçikçe kolaylaşıyo ve devamı geliyo başlarda çok sabır istiyo
tabela oluşturma yapımında sıkıntı yaşayanlar bana ulaşabilir