Ets 2 almak için öneri

Ets 2 alcam lakin suanlık elimdeki para sadece 1 veya 2 harita DLCye yetiyo ilerde dlcleri fullesem suanlık dlcsiz yinede zevk verdirirmi?

yavaş yavaş tamamlarsın. harita dlc’lerini aldıkça aldığın keyif artar. iskandinavya ve going east alırsan tek tek halledersin. zevk vermese bile zevk alana kadar alışmaya çalışırsın. aslında soru ets 2’yi şimdi mi alayım sonra mı alayım gibi olmuş. şimdilik paranın yettiği hepsini alabilirsin.

ayn haklısın simdilik ya ets 2 düz olarak alcam yada 1 veya 2 harita alım

baktımda max 400 tl limitim var

Uygun olanı veya uygun gelen tek tek seçenekleri değerlendirin harita harita olarak. Ama üstteki paketler daha uyguna gelir her türlü tahminimce.

Premium Edition paketinde yanlışlık var yunanistan dlc koymuşlar ama diğer haritaya nasıl geçilcek acaba :grinning:

Diğer geçiş için uygun haritalara sahip olanlar içindir uyguna gelsin diye.

Aslında Macaristana kadar gelmişsin. Bari Road to the Black Sea DLCsinide koyda Yunanistana giriş olsun ya. Değil mi ?

sence ets 2 alcamda 1 harita ile almak istiyom hangi harita dlcsi alsam güzel olur acaba

İstediğini alabilirsin. Hepsi güzel. Ama şuna dikkat et; aldığın harita DLC ana haritaya bağlı olsun. Yoksa 0 kamera ile gidmek zorunda kalırsın.

tm simdi ben bilemedim hangi map dlc iyiyse malum para az sadece 1 harita alabilirim suanlık

Yeni çıkan West Balkans DLC’si güzeldi ama ana haritaya bağlı mı emin olamadım, bir süredir ETS2 oynamadığım için hatırlayamıyorum şuanda. Buna rağmen herkesin ilki, gözdesi Scandinavia DLC’sidir. Yakında Nordic Horizons çıkacağı için bir güncelleme de alacak. Bende tek tek alıp gitmen taraftarıyım. Oyun bir yerde döngüye giriyor, bunu seven de var sevmeyende. Bir DLC alırsın, çoğunu gezdikten ve maddi durum geldiğinde yeni bir DLC alıp orayı gezersin.

Benim önerim açıkcası Scandinavia, Nordic Horizons’ın çıkması sebebiyle bir güncelleme de geleceği için şuankiden çok daha güzel olur.

Diğer taraftan benim en sevdiğim DLC’lerden Italia’yı da öneririm, İtalya’nın yolları özellikle benim için oldukça güzel. Karar senin, biraz göz gezdir istersen.

ya iskandinavya alım yada italya ztn dediğim gibi bi sonraki indirimde ins fulleyecem direk oyunu

1 Beğeni

Benim tavsiye edeceğim haritalar ana haritaya bağlantısı yok. O yüzden sıradan gitmek en mantıklısı. O hatayı ben yapmıştım. Hiç bir harita dlcsi yokken road at the blacksea almıştım sadece üç ülke arasında git gel yapmak zorunda kaldım.

West balkans DLCsi oyunun kendi haritasına bağlı değil diye hatırlıyorum.

Slovenya Avusturya ile bağlı

Merhaba bişey 81 il Türkiye ve Anadolu dlc harita hic mi

Tabi efendim.

2 Beğeni