ETS-2 Aegean Sea DLC

Herkese Selam! Dedikoduları bir kenara bırakıyoruz ve SCS’nin open betası ile Editör’e eklediği yeni arkaplan’a bakıyoruz. Tiflis’ten girite kadar yeni alanlar. Büyük olasılıkla Türkiye’nin doğusundan batısına, ülkemizi eklemeyi planlıyorlar. Ve Yunanistan ile birlikte gelecek olmamız, artık şüphe götürmez bir gerçek haline geldi, hayırlı olsun! :wink:

:tr: :greece:

Ayrıca…

21 Beğeni

18 Beğeni

Clickbait olabilir

2 Beğeni

10 yıldır her yeni editör güncellemesinde harita genişliyor. Ve her zaman böyle paylaşımlar oldu. Yunanistan ile birlikte Türkiye’nin Kars şehrine kadar beklemek hata olur. :smiley: Bonus: Kıbrıs, Suriye sınırı falan filan bu spekülasyonları yıllar önce yapıyorduk artık neyin ne olduğu anlaşıldı. Nahçıvan olmazsa darılırım SCS… :clown_face:
Bu ısınan sularda iki ülkeyi yan yana DLC ile çıkartmak büyük risk almak demek. Rusya DLC’sinden sonra öyle cesur adımlar zor. Elbette savaş mavaş hikaye asıl savaşın kimle olacağını hepimiz biliyoruz.
Umalım da o dönem gerçekten güzel temsil edilelim. MSFS’te İzmir’den Atina’ya uçarken bile mükemmel oluyor. :smiley: Ya da İstanbul-Selanik hattı… zaten bizim köyün üstünden geçiyorsunuz dfdsfsd

12 Beğeni

@HasanOfke ETS 2 yıllarca kullandıkları harita logo şablonlarında, gerekse background haritalarında büyük oranda bu kadar doğuya ulaşmamıştı, ancak bu değişim, kesin olmayan bir ihtimali doğuruyor. Haritaya baktığında doğusunda Azerbaycan Gence dolayları, güneyinde Lübnan olacak şekilde uzatmışlar. Bu tabi ki kafkas ülkelerinin ekleneceği anlamına gelmiyor (olası bi background genişlemesinde bu olasılık değişir) ne de lübnanın yapılacağı anlamına gelir, nitekim zaten suriye, lübnan, bunlar ortadoğu ülkesi, mümkünatı yok.

Ancak bu genişleme minimum Ankara - Atina arasının, Maksimum Hatay ve Trabzon aksına kadar genişleyeceğinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Olası bi Kafkas DLC’si olmadan Trabzon’un doğusuna veya senin dediğin “Kars” gibi bir çıkmaz sokağa ilerlemelerinin anlamı yok. Ayrıca Türkiye konusundaki gibi muallakta kalmayacak bir İskandinavya/İzlanda eklemesi var haritada. Kıbrıs, Girit veya İzlanda bunların gelme olasılığı yok gibi bir şey ancak bunların background map’e eklenmesi, akıllarının bir ucunda olduğunun ıspatı niteliğinde. Çünkü şu anda tek başına Yunanistan çıkartmasının pek bir anlamı yok SCS’nin. ATS’deki gibi bir senede iki DLC çıkartmayı planlamıyorlarsa eğer :smiley:

@fiatisti Sadece güldüm :smiley:

5 Beğeni

Rusya DLCsi yayınlanmadığı için yeni harita DLCsi için de 1 yıl beklemeyeceğimizi düşünüyorum. ETS 2de de ATSde olduğu gibi senede 2 harita genişlemesi görebiliriz. West Balkans ve Yunanistan’ın iki ayrı DLC olarak geleceğini düşünüyorum. Fiyat olarak 134TL değil de 89TL olur gibime geliyor. Bu sadece benim ürettiğim bi komplo teorisi.

Ben de tam olarak böyle düşünüyorum.
Harita arka planını genişletmek sadece modçulara hizmet etmek amaçlıdır bence.

4 Beğeni

İnşallah inşallah dediğin gibi olur senede iki harita dlcsi görürüz

1 Beğeni

Bölünmesi pek bir anlam ifade etmiyor, savaşa giren iki ülke olacağı için yabancılar Yunanistan’ı alsalar, Türkler almayacaktır. Ama daha hızlı ek paket çıkartalım mantığı göz ardı edilemeyecek kadar yüksek bir olasılık. Yine de Batı Balkanlar tasarlanırken ve SCS genişlemeye odaklıyken, Ege ya da Anatolia DLC’sinin olmaması bence işten bile değil .

3 Beğeni

SCS Rusya dlcsinin telafisini ancak Turkiyeyi tamamen ekleyerek yapar.Anatolia dlc diye geçer ama Yunanistan da var İsim ne olur bilmiyorum.

2 Beğeni

yunanistan ve türkiye yi yan yana çıkarmak nasıl daha kötü olabilir ki, Ayrı ayrı çıkarması daha kötü olmaz mıydı? Rusya-Ukrayna savaşındaki gibi toprak ele geçirme durumu yok

1 Beğeni

Mesele toprak ele geçirmek mi sence? Savaşlarda verilen kayıpların bir önemi yok mu?

Emrenin bu öngörü modeline katılıyorum. Fakat sadece şunu kestiremiyorum; Eğer Anatolia dlc adı altında çıkarsa yunanistan o dlcde ne alaka olabilir? Ama Aegean dlc adı altında yunanistan ve Türkiyenin ege marmara bölgelerinden parçalar gelirse o mantıklı olabilir. Çünkü bu iki ülkede ege denizi paylaşan ülkeler adı altında düşünürsek mantıklı. Fakat Türkiyenin sonraki devamı ileride gelirse o nasıl olabilir hiç bir fikrim yok…Başka kara bağlantısını doğuya taşıyamayacağına göre gürcistan ve Azerbaycan tarafları yapılmak istenirse tek geçiş güzergahı Türkiye gibi görünüyor zamanla anlaşılır herşey bekleyip görelim sadece :man_shrugging:

5 Beğeni