Merhaba arkadaşlar,
ETS 2’nin 1.62 güncellemesi için bu konuyu açıyorum. 1.61’in yayınlanmasının ardından IAA Transportation 2026’da görülen yeni araçlar ve SCS’nin fuar çalışmaları nedeniyle 1.62 hakkında birçok beklenti ve söylenti oluşmaya başladı. Sizce 1.62’de hangi yenilikleri göreceğiz?
Scania Dynamic, MAN D30 560, yeni Mercedes Actros veya başka bir sürpriz mi?
Bu konuda 1.62 ile ilgili resmi açıklamaları, geliştirici paylaşımlarını ve doğrulanabilir gelişmeleri bir araya getirebiliriz. Resmi olarak doğrulanmayan konuları ise spekülasyon/tahmin olarak ayrıca belirtelim.
1.62 için konuşulanlar
Scania Dynamic – SCS tarafından geleceğine dair açıklamalar bulunduğu aktarılıyor.
MAN TGX + D30 PowerLion / 560 bg – IAA 2026’da görülen yeni dizel motor seçeneği.
DAF XG+ DTE
Yeni Volvo iç mekânı / yeni motor seçenekleri
Yeni kamyonlarda Improved Material System geliştirmeleri
Yeni tuning parçaları ve mevcut kamyonlarda geliştirmeler
Yeni veya güncellenmiş römorklar
Dinamik kargo sisteminin genişletilmesi ihtimali
Coaches DLC ile bağlantılı yeni geliştirmeler
Mercedes-Benz Actros L / MP5 çalışmaları ve mevcut Actros’un yeniden ele alınması 1.62 sürümünde MAN TGX PowerLion’un D30 ile yenilenmiş motor seçeneğiyle güncellenerek ETS 2’ye gelebileceğini düşünüyorum. Öğrendiğim kadarıyla D30 yeni bir motor.
Ayrıca Renault Range T 540 High Edition’ın da belki 2027 model olarak, güncellenmiş hali ve yeni motoruyla ETS 2’ye gelebileceğini düşünüyorum.
Bunlar şimdilik benim tahminlerim ve beklentilerim; kesinleşmiş bilgiler değil.