1.5 aydır beklediğimiz sürüm ile ilgili bir başka blog.
Yanlış görmediysem ambiyans aydınlatmaları çekicilere de gelmiş.
Tarihe geçecek kısmını anladım sanırım. Bence beta ile final arasında geçecek süre anlamında. ![]()
Bu Daf ve Man için uygulanan kabin içi materyal farklılığı sanırım Volvo’ya da eklenmiş gibi. Ambiyans ışıkları çok güzel ama umarım Scania’da olduğu gibi manasız fps düşürmez veya aç kapa tuşu eklenir, kontağı açar açmaz yanıyor ambiyans rahatsız edici tuş atansa daha iyi.
Şimdi şöyle
*birincisi dışardan içeri baktığımızda kalite farkı gözle görülür seviyede özellikle Renault eTech T de bu kaliteyi fark etmiştik diğer tırlarda da böyle olması lazım.
*ikincisi iç ambiyans yada arka duvara koyduğumuz led tabelaları kapatıp açma fikri fena olmazdı.
*üçüncüsü Hadi Man’la aranız kötü onu dışarı attık Scania, Daf o kadar paket yaptı
-Scania King’s Blue
-Scania V8 Frost Edition & Fire Edition
-Scania V8 50th Anniversary Edition
-DAF XG+ Sapphire Edition
-DAF XG+ Emerald Edition
-DAF 30 Years Market Leader Special Edition
bunları niye getirmiyorsunuz olm.
Daha 2 saat kadar önce Volvo’nun instagram sayfasında görmüştüm. Skin olarak yapsam mı diye düşünürken direk oyuna kabindeki detaylarla birlikte ekleniyor. Aero olmayan kabine koymamışlar onuda mod olarak ekleriz artık.
1.60 güncellemesinde gelen yeni iç mekan malzemelerinin MAN ve DAF’tan sonra 1.61 ile Volvo’ya gelmesi güzel
scs nin man firmasıyla arası neden kötü sebep ne mercedesle arası açık onu anladım man ne alaka scs nin man firmasıylada mı lisans sorunu var
Dostum;
- Man Euro6 için kaç sene bekledik hatırlamıyor musun?
- Yeni Man TGX duyurusundan 1.5 sene sonra çıkmadı mı? Topluluk “Where is Man?” diye dalga geçmişti. (Mayıs 2023 de SCS forumda bahsi geçen 2023 sonrası opsiyonel olarak sunulan full siyah “İndividual” parçalar güncelleme ile eklenecekti eklenmedi. Full boyalı parçaların iconları bile oyun dosyalarında mevcut ama ekleyemiyorlar sanırım tuning pack ile gelecekti)
- Man Euro5 Rework güncellemesi 2024 aralık yayınında duyuruldu 2025 aralık yayınında rafa kaldırıldığı söylendi. (Normalde şu zamanlarda bu güncellemeyi almamız gerekirdi hatta Man Tuning Pack duyurusu bile bekliyorduk yalan oldu.)
Bunlar Man ile ilişkilerin sağlıklı olmadığına dair örnekler. Man “friendly” olmazsa SCS ne yapsın.
aynen haklısın man tx euro 5 rework olacaktı olmadı demekki scs nin mercedesle değil manla da arası açık vallla daf volvo scania bunlarla dialog olmaz mercedes man bu iki firmayla da scs nin ilişkisi iyi olmalı
şunuda ekliyim scania streamline rework o bile gelmedi scs nin elini çabuk tutması bir an önce yılbaşında gösterdiği mercedes actros L procabin modelini ve Scania Streamline rework bunu oyuna eklemesi lazım
bi de şöyle bişey vardı renaul range t bu bile topluluk tarafından çok beklenmişti ve sonradan oyuna eklenmişti iveco sway ondan da bi ara scs nin arası açıkmış öyle duydum ama oyuna eklendi mercedes ve man katı kuralcı firma yapay zekaya soruyorum mercedesle ilgili bana hep katı kuralcı diyor
Bu arada ayrı ayrı yazmaktansa tek bir mesaj atarsan iyi olur düzenleyerek ek mesaj ekleyebilirsin.
sen tır modu yapmayı biliyor musun biliyorsan mercedes actros L Procabin modelini mod olarak yapar mısın ben bu tırın gerçeğini görüyorum içim gidiyor ets 2 de görmeyi hep hayal ediyorum şu tırın modunu yap bizde allah razı olsun oyuna modda olsa mercedes actros L procabin geldi diyelim
Şimdiye kadar en uzun süren beta mı oldu? Tam 2. ayı bugün hala ortada elle tutulur 1.61’e dair bir şeyler yok. Multi fonksiyon ekranı??.. (konsola ona buna yarıyor hazırlık ayağı), Schwarzmüller dorseleri yenilendi, Hayvan dorseleri yenilendi, Volvo 100. yıl SKİN + kabin içi metaryal güncellemesi + ambiyans ışığı.
Seç beğen al ya
![]()
gayet normal ki adam harita dlc çıkaracak. roadtrip çıkaracak. coach çıkaracak.
yaz bitti.
Hepsini bir güncellemeye sığdıracaklarsa bu da ilginç hakikaten