● 1.53 güncellemesine uyumlu.
● Yunanistan DLC’si ve yeni Almanya yolları keşfedildi.
● Tüm harita %100 keşfedildi, tüm garajlar alındı.
● Tüm gizli yollar keşfedildi.
● Ana haritadaki tüm garajlar çekici ve şoförlerle dolu.
● Profil seviyesi 72, profil parası 202.356.680 Euro.
● Sürüş Akademisi tamamlandı.
● Bu profilde hiçbir mod ve hile kullanılmamıştır.
● Bu profili tüm harita DLC’leriyle, hiçbir harita DLC’si olmadan veya sadece sahip olduğunuz harita DLC’leriyle oynayabilirsiniz. Kısacası herkes oynayabilir!
İsterseniz kendi profilinize ait “ses, oynanış, arayüz, tuşlar ve düğmeler, kontroller” ayarlarınızı bu profile kolayca taşıyabilirsiniz. Bunun için kendi profilinizin klasöründe yer alan “config.cfg”, “config_local.cfg” ve “controls.sii” dosyalarını indirdiğiniz profilin klasöründekilerle değiştirin.
Seviye ve paranın bu profildeki gibi tamamen doğal olması için şimdi başlasam en az 2 sene gerekiyor. Ama bu yaştan sonra zor E birde harita DLC’lerini satın almam lazım
Hocam naçizane önerim, şoförlerinize dorse verin ve dorseler Low Bed olsun. Daha çok para kazandırıyor. Ben oyuna yaklaşık 10 sene önce kadar arkadaşın verdiği yükleme dosyası ile başlamıştım fakat o türden yüklemelerin profillerini steam’e aktarınca steamden banlandığımız şeklinde bir bilgiden ötürü geçen sene kendi steam hesabımla aldığım oyuna aktaramamıştım ve sıfırdan bir profil ile başlamak zorunda kaldıydım. Aradan geçen 13 aylık sürede bugün itibariyle 1 Milyar Euro param var. Seviyem 59. Hafta 85. Low Bed taşımacılığını düşünün derim.
%100 haritayı da kullanmak adına Volvo araçlar geldiğinde sizin profil bende bambaşka bir hal alacak. Geçen şoförlerin tüm araçlarını sattım, yeni Volvo’yu bekliyorum. Gelsin tüm şoförlere Volvo FH Aero + Kassböhrer Low Bed ile kaldığı yerden devam ettireceğim.