Bug sayfası açılmış. Bugün geliyor demekki
https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=329
Steam’de betadan 1.50’ye katılınabiliyor. 24Gb boyutu
EDİT:
Bug sayfası açılmış. Bugün geliyor demekki
https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=329
Steam’de betadan 1.50’ye katılınabiliyor. 24Gb boyutu
EDİT:
Devasa Switzerland Rework’ün arkasındaki ekip şimdiden başka bir yeniden işleme projesiyle uğraşıyor; Ancak, şu anda herhangi bir ek ayrıntıyı kendimize saklayacağız.
İsviçre yenilemesini yapan büyük ekip sanırım rework için başka bir ülkeye geçmişler. Benim kendi tahminim, Çek Cumhuriyeti’ne %30 veya Polonya’ya %60 diğer ülkelerden biride olabilir. İngiltere,Hollanda,Belçika,Lüksemburg %10 ihtimalle geçildiği yönünde.
Polonya karışmadan Polonyayı salarlarsa güzel olur.
Harita
Araçlar
UI
Görsel
Ses
Reno eklenmiş mi?
tamam da tarih affeder mi?
İskandinavya olabilir mi? alt kısımları malum, yeni DLC geldiğinde çok eski görünecek?
Ben sanmıyorum ya, base map bitmeden herhangi bir DLC paketine rework yapma ihtimalleri düşük geliyor. Polonya ve civarı da DLC ama Going East çıkalı neredeyse 10 yıl olacak.
o zaman Benelükstür belki de… Blogların altına sürekli yorum yapıyorlardı Belçika Hollanda diye
Yani olabilir ama devasa diye bahsettikleri için ben nedense alan olarak büyük bir ülkenin rework olacağını düşündüm.
Şimdi topluluk olarak İsviçre vakti ama mümkün bu. Polonya en büyüğü bu rework sırasındakilerin. keşke ilk ona başlasalar ama SCS bu;) Yani İtalya’nın güneyinden hiçbir eski objeye takılmadan-uğramadan Balkanlar üzerinden Rusya’ya geçilir. Süreç nolacak göreceğiz.
Harita reworklarını çok takip etmedim şimdi ana haritada hangi ülkeler yenilendi hangi ülkeler eski kaldı?
Bildiğim kadarıyla reworklamada base map bitince ilk olarak going east yenilenecek.
Ayrıca ingiltere kısmı german trucktan alıntı olduğu için ölçeklemesi farklı demişti diye hatırlıyorum Selçuk abi. Ondan dolayı onun reworku son/sonlara doğru gelir muhtemelen.
1.56da 2026 nisanında belçika reworkünde görüşmek üzere hoşcagalın.
scania demo centre listede yazmıyor lan tamam gizli de yani böyle saçmalık mı olur?
Almanya’da daha rework yapılmayan şehirler var. Münih, Berlin vs. Çekya, Slovakya, Benelüks ülkeleri, Polonya l, Macaristan rework yapılmadı. Onlarda yapılsa zaten mükemmel bir harita olacak
SCS Software, Euro Truck Simulator 2 için 1.50 güncellemesini deneysel beta olarak yayınladı. Render motoru için önemli güncellemelerin yer aldığı bu sürümde şerit asistanı, önemli kullanıcı arayüzü değişiklikleri, İsviçre tamamen baştan sonra yenilenirken Almanya’nın Ren bölgesindeki yenileme çalışmaları bulunuyor. Şerit takip asistanı iki farklı mod ile artık sürüş sırasında kullanabileceğimiz özelliklerden oluyor.
yayını yarın akşam yapacağım. direksiyona geçerim eğer sisl uygun olursa gelir zaten
Güncelleyip eklemişler. @HasanOfke o nasıl bit tepki taa Pragdan duyulmuş…