ETS 2 - 1.49 Güncellemesi [Ana Konu]

Yıpranmayı kokpitte ve araç dışıda da görsek çok güzel olurdu

1 Beğeni
9 Beğeni

Benim aklımdaki acaba araçlar boş olarak mı yoksa modifiyeli halleri de satılacak mı?

Modifiyeli olarak satılırsa gerçekçi durur .

Şuan bile modifiyeli halleri yok ki mağazada. Zaten gerçekte modifiyeli şekilde satılmaz. Aracı alan kişi modifikasyon parçalarını satın alıp taktırır. Tabi özel üretim araçlar hariç.

Edit: İkinci el satılan araç üzerinde modifikasyon olabilir. Yukarıdaki ifade sıfır araç için geçerlidir. Muhtemelen oyunda da olur.

3 Beğeni

bunun içinde araca min ve max değer aralığında fiyat verebilecekler. aracın kullanımına göre değişecek bu değer.

1. el için mi dediniz yoksa Sıfır araç mı.

İkinci elde ilk sahibinin taktığı parçalar takılı halde yeni alıcısına teslim edenler var onu kastediyor

3 Beğeni

Belirtmemişim kusura bakmayın. 2. el pazarında satılacak olan araçlar için dedim ben.

Güzel olur ama bu seferde fiyatını artırır. :smile:

Belki böyle düşünmüş olabilirler.

Aslında @sparteam arkadaşın dediği gibi aksesuarlı araçlar olursa dlc parça olmadan herkesin alacağı modifiyeli araçlar gerçekçi olur sonuçta 2. el.

İkinci el araç biraz paslı olsa keşke onu yenilesek daha zevkli olur en azından ufak çaplı hasar olsa güzel olur artık görsel hasar geleceğini hiç düşünmüyorum ama araç ikinci el gibi paslı boyası kurumuş gibi olsa güzel olur ben buna bile evet derim bu özelliği arkadaşlar

Hazır ikinci el araçlar ve grafik iyileştirmeleri geliyorken eski araçlara da ufak bir el atsalar harika olur. İkinci el ucuz da olsa eski reno iveco mercedes araçları alma fikri bana pek cazip gelmiyor

Berke ikinci el araçta sıfır gibi olmamalı paslı ve boyası kurumuş halde olsa daha iyi olur ikinci el gibi görünür buda oynayışı güzel hale getirir

Görsel yıpranma keşke gelse ama zannetmiyorum.

pas beklemeyin boşuna, hangi marka aracını oyunda paslanmış görmek ister?? zaten saçma sapan birşey daha mantıklı şeyler isteyin bence. Kirlenme gelirse ileride aracı yorulmuş gösterebilir belki bir nebze. Onun dışında eski araçların modellemeleri çok kötü olduğu için ( şu an ki kaliteye göre ) berke hocamın dediği gibi, tercih edesi gelmez insanın. Magnum Premium ivecolar vs bunlara ufak dokunsalar iyi olabilir

2 Beğeni

Gerçek hayatta nasıl 2 el satışlar yapılıyorsa öyle yapılması gerçekçi olur bence

1 Beğeni

Bende bundan bahsediyorum hocam fakat avrupa da aksesuarlı 2. el satış var mı bilmiyorum .

1 Beğeni

Ben çevremde veya sahibinden satılık olan tırları gördüğüm de… araç sahipleri aksesuarlar için isteyene fiyat farkıyla verilir gibi şeyler görüyordum :slightly_smiling_face: bakalım göreceğiz nasıl olacak…

1 Beğeni

@SiSL Merhaba abi çok önemli bir sorum var. ATS’de dorseler için Goodyear lastikleri varken neden ETS 2’de onun yerine Michelin var? Şahsen Goodyear’ın dorse lastikleri, Michelin’den çok daha güzel ve gerçekçi.