Adam herkesle sağlam dalga geçiyor adam ironi yapıyor bazı insanlarda adamı ciddiye alıp adama demediğini bırakmıyor hâlâ anlamadınız mi yahu bunu ETS konusunda fasulye öğretiyor herif bize
reis idolunu paylasmıs galiba
Hepinizin foruma ve konuya saygınız ortada. İmtiyazlı gençler sizi. Nasıl tufaya düşüyorsunuz ama hemen. Hadi devam edin , görselde ekleyin, yazışmalar falan he ? Yok mu daha ? lafa gelince forum kuralları, naziklik, incelik he ? Ah ah ah daha çok öğreneceksiniz çok… Buranın ivedilikle temizlenmesi gerek. Ama benden başlanmaması önem arz ediyor gibi. Ben eğleniyor gibi gözüküyor olabilirim, ama en çok size laf yetiştirerek bu sorunun devam etmesi yönünde maalesef besleyici tarafta durmak zorunda kalıyorum… Ama devam etmeyeceğim bu son, sıkıldım . Bana daha akıllı atışmalar lazım. Denemek isteyen çıkıp gelebilir. Ama bu sefer fena akılcıl saldırır ve kırarım! keşke buraya gösterdiğiniz özeni (bana laf yetiştirme anlamında) haritanıza, Mod’larınıza mesai harcasanız. Yok yani bilmem kaçıncı harita oldu da , ortada tr map falan yokta elle tutulur neyse, akıllı çocuklar sizi. Bu sefer kararlı bir şekilde yazıyorum benim hakkımda ne söylerseniz yazarsanız yazın gelmeyecek ve cevap vermeyeceğim. Belki böyle yaparsam üretime devam edersiniz
- YouTube ve Mod yapımcıları ile iş yapmış tecrübe sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim. Min 15.000 abonesi olanlar Çünkü o işler bildiginiz gibi olmuyorda ondan…
Hala ne yazıyor, çocuk lan bu adam… Dostlar bu arkadaşımızı kaaleye almayalım. Kendi kumunda oynamaya devam etsin. Konuyu kapatmaya, konuyu kirletmemeye çalıştıkça hala daha yazmaya ısrarla devam ediyor. Bunun bir sonu yok, büyüklük bizde kalsın yanında küçülmeyelim.
bu dediğine katılıyorum başta senin gibiler olmak üzere buranın temizlenmesi lazım.
Bir ekiple iş birliği yaparken övmesini biliyordun böyle türkiye haritası yok , efsane şehileri var , gerçekci türkiye haritası vb şeyler diyordun sonra ne oldu ekipten tekmeyi yiyince elle tutulur tr map yok demeye mi başladın. İşine gelince elle tutulur tr haritası işine gelmeyince elle tutulur tr haritası yok
48 saat süre vermeler falan anlarsınya…
Arkadaşlar artık konuyu kapatalım. Çözümü yok. Kimse de banlanmayacak ama hala tekrar edilirse artık başka çare kalmaz. Herkes ETS 2 platformuna toplulukta bir şeyler kattı. Her şey kayıt altındayken tartışmanıza bile lüzum yok. Tabii şu var yine de malum ETS 2 topluluğu AAA oyunların topluluklarına benzemiyor her zaman seviyenin düşebildiğini gördük. O yüzden kim kimin hakkında ne dediğini herkes biliyor. Kurtlarınızı döktüyseniz artık gerçeklere dönelim.
Yıl sonunu bekleyelim. Hem bizim için hem de SCS için
Ağzına sağlık , anlayışın için teşekkürler @HasanOfke Gayet net ve açıklayıcı bir yorum olmuş
Seni veya herhangi birini destekleyen bir açıklama değil yalnız. Kendine pay çıkarmana gerek yok.
Onun farkındayım zaten , üstüme tabikide alınarak yazmadım zaten
Yıl sonu bence çok sürprizli olacak
bu kadar yazdığınız şeyleri ets2 için yazmadınız la @HasanOfke nin dediği gibi herkes kendi çizgisine dönsün… 1.49 da ne olacak sizce gençler?
Tırdan inip Hasan amcanın yanına gitmek eklenebilir.
Sürprizi yada 1.49u bilmem ama yıl sonu özel canlı yayında Man tuning pack ile ilgili bi görsel yada daf tuning pack in Daf 2021 e uyarlanmış halini görmeyi isterdim bide tabiki yeni bir araç örneğin mp5
1.49’da önümüze kıran AI araçlara silah ile saldırmak gelmeli.
Sizin oyun gg