ETS 2 - 1.48 Güncellemesi [Ana Konusu]

Hepinizin foruma ve konuya saygınız ortada. İmtiyazlı gençler sizi. Nasıl tufaya düşüyorsunuz ama hemen. Hadi devam edin , görselde ekleyin, yazışmalar falan he ? Yok mu daha ? :wink: lafa gelince forum kuralları, naziklik, incelik he ? Ah ah ah daha çok öğreneceksiniz çok… Buranın ivedilikle temizlenmesi gerek. Ama benden başlanmaması önem arz ediyor gibi. Ben eğleniyor gibi gözüküyor olabilirim, ama en çok size laf yetiştirerek bu sorunun devam etmesi yönünde maalesef besleyici tarafta durmak zorunda kalıyorum… Ama devam etmeyeceğim bu son, sıkıldım . Bana daha akıllı atışmalar lazım. Denemek isteyen çıkıp gelebilir. Ama bu sefer fena akılcıl saldırır ve kırarım! :smirk: keşke buraya gösterdiğiniz özeni (bana laf yetiştirme anlamında) haritanıza, Mod’larınıza mesai harcasanız. Yok yani bilmem kaçıncı harita oldu da , ortada tr map falan yokta elle tutulur :wink: neyse, akıllı çocuklar sizi. Bu sefer kararlı bir şekilde yazıyorum benim hakkımda ne söylerseniz yazarsanız yazın gelmeyecek ve cevap vermeyeceğim. Belki böyle yaparsam üretime devam edersiniz :+1:

• YouTube ve Mod yapımcıları ile iş yapmış tecrübe sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim. Min 15.000 abonesi olanlar :+1: Çünkü o işler bildiginiz gibi olmuyorda ondan…
1 Beğeni