ETS 2 - 1.45 Güncellemesi

Çalışanlarin 3/5i harita bölümünde çalışıyor zaten o kadarıda olsun bence.
Bu arada bu konu kapanacak gibime geliyor…

1 Beğeni

Hi everyone,

A new ETS2 build 1.45.0.45 is available in public_beta on Steam.

• 0191005 - Germany - A71 - missing distance on sign
  • 0191004 - Germany - A7 - missing distance on sign
  • 0190627 - Germany - Hanover - Floating bushes
  • 0190628 - Germany - A2 - Floating fence
  • 0190629 - Germany - A2 - Floating fence
  • 0190630 - Germany - Hanover - Missing invisible wall
  • 0190631 - Germany - Hanover - adjust invisible walls
  • 0190632 - Germany - Hanover - Missing invisible wall
  • 0190391 - Germany - Hanover - Missing directional sign
  • 0190360 - Germany - Hanover - Missing directional signs
  • 0190371 - Germany - Hanover - Missing directional sign
  • 0190716 - traffic.profilinebm dangling pointer
  • 0190915 - Spain - O Barco - add sleeping area
4 Beğeni

Ama bir ayrıntı var o da şu modcular 2-3 kişi scsnin harita departmanında çalışan 100 den fazla kişisi var yani scsnin yılda 80 şehir getirmesi normal modcularla bunu kıyaslamak yanlış zaten :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Onun için yazmadım arkadaş o 2-3 kişilik ekiplerin daha hızlı ve daha güzel yaptıklarını iddia etmiş o yüzden :slightly_smiling_face:

sadece haritadan bahsetmemiştim neyse…
SCS nin oyun başına bir yılda 35-40 şehirlik bol ayrıntılı bir map packi oynadıysan zaten farklı oyunları konuşuyoruz uzatmaya gerek yok:D

kaplumbağa gibi değil de özellik sakınarak ilerleniyor :clown_face: oyuncuların istediği mantıklı özelliklerin olmaması için hiçbir neden yok. zor, uzun sürebilir ama yapılabilir.
heyecan kalmadı. benim için mevsimler gelse ne olur artık?

11 Beğeni

1.45 tam sürüm geliyor

6 Beğeni
8 Beğeni
9 Beğeni
8 Beğeni

Yıllardır bunu bekliyordum iyi ki getirdin SCS teşekkürler (!) :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

11 Beğeni

Bu bende yok çıkmadı

1 Beğeni

direkt tırların üstünde geliyor sen kendin takmıyorsun

2 Beğeni

1.44 de körükleri 40 km/hızın üstünde giderken ayarlayamıyorduk 1.45 de artık ayarlayabiliyoruz .

1 Beğeni

Bu yeni gelen 2 dorsende yük bulamıyorum silo ile akaryakıt tankeri aldım yük piyasında bu dorse için yük yok diyor beceriler ful olmasına rağmen ekonomiyi resetledim yük çıkmıyor silo ile akaryakıt tankerin sadece bu 2 dorsede yük bulamıyorum

1 Beğeni

zamanı ilerlet ya da uyu oyunda bir kaç kere uyuyunca gelebiliyor bazı yükler öyle sıkıntılı başta

1 Beğeni

bulunduğunuz şehirde bu tip özel dorselere yük olmayabilir. şehir değiştiriniz

3 Beğeni

1.45 Açık Beta Cumartesi gününden beri çöküyor.Sürekli atıyor oyundan.Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba?

Neden açık betadasın hocam? Tam sürüm çıkalı çok oldu.

5 Beğeni

DOĞRUSUN ARKADAŞIM.TAM SÜRÜME GEÇMİŞİZ FARK ETMEMİŞİM. BU ARADA NEDEN ATTIĞINI DA BULDUM.BELKİ YARARI OLUR DİYE BAHSEDEYİM.Promods CONVOY MODU ATÖLYE’DEN OLMASINA RAĞMEN 1.45’DE ÇALIŞMIYOR.

1 Beğeni