Çalışanlarin 3/5i harita bölümünde çalışıyor zaten o kadarıda olsun bence.
Bu arada bu konu kapanacak gibime geliyor…
Hi everyone,
A new ETS2 build 1.45.0.45 is available in public_beta on Steam.
- 0191005 - Germany - A71 - missing distance on sign
- 0191004 - Germany - A7 - missing distance on sign
- 0190627 - Germany - Hanover - Floating bushes
- 0190628 - Germany - A2 - Floating fence
- 0190629 - Germany - A2 - Floating fence
- 0190630 - Germany - Hanover - Missing invisible wall
- 0190631 - Germany - Hanover - adjust invisible walls
- 0190632 - Germany - Hanover - Missing invisible wall
- 0190391 - Germany - Hanover - Missing directional sign
- 0190360 - Germany - Hanover - Missing directional signs
- 0190371 - Germany - Hanover - Missing directional sign
- 0190716 - traffic.profilinebm dangling pointer
- 0190915 - Spain - O Barco - add sleeping area
Ama bir ayrıntı var o da şu modcular 2-3 kişi scsnin harita departmanında çalışan 100 den fazla kişisi var yani scsnin yılda 80 şehir getirmesi normal modcularla bunu kıyaslamak yanlış zaten
Onun için yazmadım arkadaş o 2-3 kişilik ekiplerin daha hızlı ve daha güzel yaptıklarını iddia etmiş o yüzden
sadece haritadan bahsetmemiştim neyse…
SCS nin oyun başına bir yılda 35-40 şehirlik bol ayrıntılı bir map packi oynadıysan zaten farklı oyunları konuşuyoruz uzatmaya gerek yok:D
kaplumbağa gibi değil de özellik sakınarak ilerleniyor oyuncuların istediği mantıklı özelliklerin olmaması için hiçbir neden yok. zor, uzun sürebilir ama yapılabilir.
heyecan kalmadı. benim için mevsimler gelse ne olur artık?
1.45 tam sürüm geliyor
Bu bende yok çıkmadı
direkt tırların üstünde geliyor sen kendin takmıyorsun
1.44 de körükleri 40 km/hızın üstünde giderken ayarlayamıyorduk 1.45 de artık ayarlayabiliyoruz .
Bu yeni gelen 2 dorsende yük bulamıyorum silo ile akaryakıt tankeri aldım yük piyasında bu dorse için yük yok diyor beceriler ful olmasına rağmen ekonomiyi resetledim yük çıkmıyor silo ile akaryakıt tankerin sadece bu 2 dorsede yük bulamıyorum
zamanı ilerlet ya da uyu oyunda bir kaç kere uyuyunca gelebiliyor bazı yükler öyle sıkıntılı başta
bulunduğunuz şehirde bu tip özel dorselere yük olmayabilir. şehir değiştiriniz
1.45 Açık Beta Cumartesi gününden beri çöküyor.Sürekli atıyor oyundan.Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba?
Neden açık betadasın hocam? Tam sürüm çıkalı çok oldu.
DOĞRUSUN ARKADAŞIM.TAM SÜRÜME GEÇMİŞİZ FARK ETMEMİŞİM. BU ARADA NEDEN ATTIĞINI DA BULDUM.BELKİ YARARI OLUR DİYE BAHSEDEYİM.Promods CONVOY MODU ATÖLYE’DEN OLMASINA RAĞMEN 1.45’DE ÇALIŞMIYOR.