ETS 2 - 1.41 Güncellemesi (ana konu)

https://park.simulasyonturk.com/t/ets-2-1-41-guncellemesi-ana-konu/14135/134?u=ugurekc
Resimde “Steam Cloud’ı kullan” yazıyor.Onun tikini kaldırın.

1 Beğeni

3.1gb güncelleme geldi Krone blogu yazıldı SCS Software's blog: Krone Trailers - 25 Year Anniversary of Cool Liner

3 Beğeni

mükemmel ya :smiley: şuan sadece cool liner için geldi galiba ? bir de ben 1.41 beta da olduğum için mi güncelleme biraz büyük geliyor ?

ayrıca 2022 için Krone Trailers’da arkadaşlarımızla birlikte başka harika içerik eklemeleri planlıyoruz ! acaba yeni dorseler mi gelecek :slight_smile:

2 Beğeni

Aylardır beklenen Krone fabrikası 2022’de gelebilir.

2 Beğeni

Arkadaşlar sakin olun biraz. Belki 2 güncelleme sonra falan gelebilir. Böyle olur olmadık bilip bilmeden lap lap konuşuyonuz sonra millet de gaza geliyor. Yok şu ne zaman bu ne zaman. Bakın 2 araç geldi görüyorsunuz. Bu krone fabrika meselesine de açıklık getirirler rahat olun. Zaten adamlar çizmiş hali hazırda binalar vs. var diye biliyorum. Uzatmayın da takın dorseyi yükleyin tonajınızı geçin.

5 Beğeni

Selçuk Bey, bunun gelmeyeceği konusunda açıklık getirmişti. :slight_smile:

Hangi yayındı o ben kaçırdım herhalde :grinning:

1 Beğeni

İyide modelleri bile hazır, neden gelmiyor ki :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

O kadar dorselerde fotoğraf çektiler gri tuhaf şekilli küçük karecikler yapıştırdılar o dorselerin üstüne

@YunuSS35 1.40’ın nimetlerini yeni yeni tadmaya başladığımız zamanlar…
@BabyYoda Ben orayı kaçırdım mı ki? :slight_smile:
@OSG22 Belki daha sonra anlaşamadılar :confused:

2 Beğeni

Bu arada bilmeyenler için Krone fabrikası modelleri ve dosyaları :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Krone ile anlaşmasalardı şu an Krone üzerinden güncelleme alıyor olur muyduk biraz şüpheli bakardım ama bir yandan da çıkan araç olduğu için güncellenmek zorunda gibime geliyor.

Ama bence 2 3 güncellemeden sonra gelir gibime geliyor. Çünkü her şey hazır olmasa da yüzde 75 lik bölüm var gibi. Kesin konuşmuyorum kimse yanlış anlamasın gelmeyedebilir.

3 Beğeni

Adamlar o kadar fotoğraf çektiler ve onların şirketinin ismine ve ürünlerine özel dlc leri var oyunda anlaşamasalar adamlar o dlc için izin bile vermezler ki :smile: Bence anlaşamazlık demeyelim belki de adamlar korona vs. den dolayı yoğunluktan yapamamış olabilirler belki niye olmasın ki ?

@kaplanemral Bende onu diyorum işte, hani hiç birşeyi kesin gözüyle bakmayalım, arka planda bizim bilmediğimiz iptal olan projeler olabiliyor, belli mi olur :slight_smile:
@BabyYoda Bilmiyorum, bekleyip görücez kanka :slight_smile:
@OSG22 Her şey olabilir, sen de haklısın :slight_smile:

3 Beğeni

Aynen öyle :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Yani hocam haklısınız. Bizden habersiz arkada illa iptal olan şeyler vardır. SCS ekibi de bence bir marka üzerine yoğunlaşmamalı. Fazlaca dünya çapında bu dorse işini yapanlar var. Diğer markalara da yönelmeliler. Ama tabii şu an vakit bulabilirler mi bilemiyorum. Çünkü yeni nesil araçlar var gelecek falan filan. Tabi bunların 1 yıl içinde olma ihtimali bile yok. Benim burda anlattıklarım 3-4 yılda yapılabilecek şeyler yani.

Yanlış anlaşılmasın. Başkaları gibi oynadığım oyunu şikayet etmiyorum. Hem şikayet edip hem oynayanlara da zaten hayret ediyorum. Benim burda söylediklerim bence olması gerekenler olmasa da önemli değil ben bu oyunu böyle de oynarım, 1.36 sürümünde de oynarım.

2 Beğeni

Malumunuz Scs nin ETS 2 için uğraştığı Rusya Dlc’si var ve gene şu steam cloud sorununa çözüm bulma çeşitli optimizasyonlar vs. yapılacak , daha gelecek tırlar için çalışmalar, şu dış ses ve seyir yerleri meselesi, rework ve re skin edilecek yerler ATS de wyoming ve texas dlc leri ve gene ets 2 deki gibi gelecek tırlar için çalışmalar, gene rework ve re skınler… bizim daha bilmediğimiz bir sürü çalışma var şimdi söyleyeceğim saçma gelebilir belki, adamlar bu kadar büyük işlerle uğraşırken ve elde krone dorseleri varken daha niye uğraşsın ki dediğin mantıklı aslında hocam.

2 Beğeni

Bu kadar büyük iş dediğin scs nin her sene yaptığı iş zaten :slightly_smiling_face: sadece bu sefer texas ve rusya olduğu için gecikmeler olması normal, scs nin ne kadar planlı bir şirket olduğunu bence herkes biliyor artık, sözde 2021 sonunda çıkacaktı ama konvoy yıl ortasında geldi :smile: isteseler anında sunacakları çok şey var, sisl geçen sene edirneye geldiği zaman hasan öfke ile yaptiği yayında söylemişti, ellerinde 1 yıl bekletilen şeyler bile oluyor, ama zamanını ve onun öncesinde gelicek şeyleri bekliyorlar, biraz karışık oldu ama scs herşeyi önceden düşünüp planlıyor zaten olayı büyütmeye gerek yok, misal şu an rusyayı yapan var, rusyadan sonraki dlc yi yapan var rusyadan sonraki dlc nin sonrasını yapan var :smile: 3 yıl sonrası için bile plan yapıyorlarsa fazla söze gerek yok bence herşey planlı rahat olabiliriz :grinning:

6 Beğeni

Her şeyi planlıyorlardır muhtemelen ama ETS 2ye gelecek harita DLCsinin Rusya olması bana göre çok da iyi plan değil. Kimse yanlış anlamasın bana göre değil. Ben harita daha düzgün büyümesinden yanayım. Gelecek DLC’nin ya Balkan ya da Belarus, Ukrayna ve Moldova’nın olduğu bir Avrasya DLC’si olmasını tercih ederdim. Belki de Ukrayna’da Kırım ve Donbass Bölgesindeki çözümsüzlükten dolayı burayı yapmaktan vazgeçtiler. Böyle bir şey olsa bile genişleme İskandinavya’nın kuzeyine doğru olmalıydı. Belki de o bölge promodsta olduğu için henüz yapılmıyor.
Ama SCS olaya ekonomik yönden de bakıyor elbette. Belki Rusya DLCsinden daha büyük bir kazanç bekliyor, Belki de Rusya’yı yapmak için daha güçlü argümanları vardır.
Ama bana göre haritayı düzenli bir şekilde büyütmek en doğru plan.
İnşallah promods’un Ukrayna, Moldova ve Belarus için bu zaman içerisinde planları vardır.

4 Beğeni

Aslında burda da pazarlama işin içine giriyor rusyada çok oyuncu olduğu için artık orayı yapmak zorundaydılar, şu an rttbs nin 2 katı kişi istek listesine eklemiş sanırım daha hiçbişey ortada yokken gerisini siz düşünün :smiley: ( kişi sayısını biraz salladım tam sayıyı sisl bi yayında söylemişti) yani biraz ekonomik olarak düşünüyorlar ve haklılar da kendilerine göre, sanirim kuzey iskandinavya olmayacakmış en azindan avrupa bitene kadar bir yayinda duymuştum, rusyadan sonra büyük ihtimal balkanlar gelir zaten neyse konuyu çok dağıtmayalım yeri burası değil :slightly_smiling_face:

4 Beğeni