ETS 2 - 1.41 Güncellemesi (ana konu)

Host ben oluyorum genelde ama ona rağmen yağıyor. Her seferinde konsola weather 0 yazmak zorunda kalıyorum

O e-posta bana da geldi. Hatta okumama rağmen sürekli okunmamış gibi bir daha geliyordu.

Bende 1.41 çıkmıyor neden bilen varmı

Steam – Oyun Kütüphanesi > Euro Truck Simulator 2 > sağ tık Özellikler penceresi açılıp BETALAR sekmesine geliniz.

Şifre kısmına 92rrXMQXgbZo2oG yazın ve onaylayın. Ardından experimental_beta – 1.41 Update Experimental Beta (Convoy) çıkacaktır. Seçiniz ve güncellemenin yüklenmesini bekleyiniz.

Zaten hasan abi paylaştı en yukarıda nasıl yüklenilir diye

2 Beğeni

Sağol kardeşim artık böyle yapcaklar herhalde betaları kodlu

anlamadığınız şey bu açık beta değil hocam deneysel beta, deneysel betalara özel kodlarla girilir :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Mod varsa kaldir ve steamden dosya doğrulama yap

Steam Cloud aktif görünüyor.Onu devre dışı bırakın.
Steam Cloud’ta sorun olduğu söylendi.

1 Beğeni

Ana konuya kamyonun kafası titremesi sıkıntısından bahsetmiştim. Biraz oyunu kurcalayınca çekici dengesini sağa çektikçe tırın kafası giderken titremeye başlıyor. Bunu bildirebilecek arkadaş var mıdır, ben tam bilmediğim için bildirirse biri sevinirim. 1.41 de yaşadım bunu, bu konuya yazmak ilk başta aklıma gelmedi.

Eğer konsolun açıksa ;
1- g_truck_stability 0
2- g_suspension_stiffness 0.5 yap dene :+1:

3 Beğeni

Bu bahsettiğiniz durum Yeni Daf’a mahsus bir durum mu?
“Titreme” derken…
Benim bildiğim öteden beridir zaten bütün çekiciler, araca gaz verildikçe öne doğru yekinme durumu oluyordu
Hatta hem kabin içi hem dışarıdan bu durum o kadar rahatsız ediciydi ki ben dosya üzerinden gaz verme şiddetini düşürdüm arttırdım felan tatmin edici bir neticeye varmıştım
Bilmiyorum titreme durumu yeni ve başka bir sorun olabilir
Ama araca gaz verildikçe öne doğru yekinme durumu ve sıkıntısı zaten vardı
O yekinmenin çözümü de öyle çekici denge ayarıyla çözülebilecek bir sorun değildi

son sürümden sonra frene ciddi ciddi sert asıldığınızda kabin titriyor kabin süspansiyonunu -1 yaptık diye mi oldu bilmiyorum belki de bir şeyler deneniyordur

Her tırda oldu bu durum tır hızlandığında kabin sağa sola hızlı şekilde titriyor bu doğal bişey değil çünkü uzun süredir görmediğim bir durum. Zamanım olursa vuraya video şeklinde eklerim. Buna çözüm olarak ayarlardan çekici dengesi ayarını en sola çektiğimde geçiyor, az bile olsa sola çeksem bu titreme başlıyor tekrar

Bende titreme yok.

1 Beğeni

Bilmiyorum son güncellemede hiç oynamadım, benim yekinme dediğim şey kabinin her gaza basılışta öne ve geriye doğru baş sallar gibi oluşu
Ki bu durum da yine rahatsız edici seviyedeydi
Sağa-sola titreme yeni bir durum olsa gerek

Dün gece İstanbul’dan Almeria’ya navi verdim Torino’da mola verdim efsane yağmur yağdı 60Km hız ile ciddi bir kaza atlattım ! Araç yağmurda asla yol tutmuyor ? Tüm kodları deneyip test ettim ama nafile ? Acaba lastik teknikleri diye bir geliştirme mi yapsalar ? Ne bileyim kar lastigi ? Yagmur da kullanılacak farklı bir lastik ? Bilemiyorum işte… Var mıdır fikri olan ? Araç yağmur için asla uygun değil :+1:

Yağmur performansı yüksek lastikler zaten var.

Lastiklerin performans özelliklerine servisten daha dikkatli bakmanızı tavsiye ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bende de hiçbir tırda ne ats ne ets 2’de, sorun yok.

1 Beğeni

Nasıl bırakıcam oyun profili acıyorum oyundan atıyor birde.