bende gördüm ama doğru değil bir ikincisi şimdi dijital takograf var oynamadan yapsın hadi bakayım o hızı, yada avrupada yapsın mümkün değil arkadaşlar. Kaldıki truckers mp orda duruyor, kimse alıp götürmedi bir yere. Gidin orda jetçilik yapın güzel kardeşlerim…
İsteyen istediği gibi sürer niye sınırlıyorsun ki insanları ?
o zaman single mod orada duruyor, gidip oynayabilir. mp oynamak istiyorsa kurallara uymak zorunda şu an.
benim bildiğim otobüslerin hız sınırı 100 diye biliyorum onların 100le gitmesi yani normaldir ama tırlar için durum farklı benim bindiğim tüm otobüsler 100le gidiyordu
herkes aynı şeyi söyleyip durmuş biz sanki olmasın diyoruz anlatamadık herhalde olsun ama zorunlu olması çok saçma diyoruz bu zorunlu olmamalı, neyse aynı şey konuşulup duruyor gerek yok
Hız sınırı olayı sanırım bug imiş.
https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=41&t=300756&start=500
Türkiye’de otoban magandaları hız sınırlarını aştı diye bunu normal olması gereken gibi görmek yanlış ve saçma. Yasal ve “güvenli” hız sınırı 90 km/saattir. Türkiye’de satılan araçlarda hız sınırlandırıcı olmadığına bakmayın siz.
Eğer gerçekçi olsun diye fizik/süspensiyon değerleri sıfıra(en sola) çekilip oynanılırsa zaten hiç kimse 90 km/h’zı geçemez
Ets’nin haritası küçük oyuncu 90 km/h’zı bulana kadar zaten illaki önüne bir viraj çıkar ve hızını düşürür.
Hatta bırak virajı;şerit bile değiştirirken aracı devirebilir.
Gerçekte yüklü araçlardaki 90 km/h sınırı sadece kanuni bir sınırlama. İstenirse o kısıtlama da aşılır
Ets’de fizik/süspensiyon değerleri sıfıra çekilldiğinde 90 km/h’la bile oynanamaz araç illaki sarsılır, insicamı bozulur ve nihayet devrilir. Bunun sebebi de 900 derece dönen direksiyon
Yani gerçekte yüklü araçlar isterse 90/h’ı rahatlıkla aşabilir hiç sarsılmaz, devrilmez çünkü direksiyonları 1800 derece dönüyor.
Ets’de istense de 90 km/h aşılamaz, düz yolda bile devrilir çünkü direksiyon 900 derece dönüyor.
110’la giden man lion’s coach gördü bu gözler. tabi her şoförün kendi bileceği iş bu
Bu cloud hatası için bu bahsedilen çözüm dışında bildiğiniz başka bir çözüm yolu var mı?
Merak ettiğim düzelince profil gelir mi? Yoksa su mu içelim @OSG22
su içmeliyiz benim save güme gitti valla
Profil versiyon bak dosyalarından profili buldum ve oyuna aktardım ancak şimdi de tekrar cloud’u altifleştiremiyorum. Cloud’u açıp onayla dediğimde profil aktarılamadı hatası alıyorum.
olmuyor işte @doksanbpm nin de dediği gibi soğuk su içebilirsiniz
Olmuyor
Dostlar selamlar bu İberia da taş ocağı tarzı bir yer vardı bir de bu güneş panellerinin olduğu yer orası nerede acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Hi everyone,
A new ETS2 build 1.41.0.46 is available in experimental_beta nad public_beta on Steam.
- 0161005 - Multiplayer - frozen screen when copying a WoTr job
- 0161811 - multiplayer - problems with filters
- 0161811 - multiplayer - problems with filters
- 0161765 - multiplayer - last_session_config.sii is not properly moved during profile move
- 0159666 - multiplayer - losing chat panel in game menu
- 0160122 - multiplayer - UI is left in wrong state when game fails to enter session
- 0160127 - multiplayer - password entry dialog can be interacted with while join is in progress
- 0160251 - multiplayer - missing cursor on session closed dialog
büyük bir güncelleme geldi 4.6gb yüklüyorsunuz
Bende güncelleme gelmedi şuan.
Steam’i yeniden başlat.