Iberia ya kadar bekleyecektim ben de ama duramıyorum artık
Adamın scsden istihbaratı var.Tabi öyle söyler…
Asıl bombaları 1.41’de bekliyorum
Çünkü hazır olan birçok proje var ;
-Krone Fabrikası
-Karla alakalı dosyalar
-Rigid şasiler
-Multiplayer (1.41’de gelmez ama sene sonu gelir)
-Sürücü kursu
-Belki yeni bir çekici
-Hava olayları (kar dosyaları falan var zaten)
-Kirlenme (düşük ihtimal)
-Yada başka birşeyler
Kar Dosyaları
( @ONURKULL)
Krone Fabrikası
( @Swanky)
( @anilonursal)
Rigid Şasiler
(Oyun dosyalarında da mevcut fakat resmini bulamadım)
Driving School - Sürüş Kursu
Multiplayer
( @HasanOfke)
Bence Anti-allasing’de iyileştirme olmalı. Işıklandırma ile aşırı fazla tırtıklanma ve titreme başladı bende. Ve aşırı rahatsız ediyor
Euro Truck Simulator 2’nin yeni görsel aydınlatma sistemine kavuştuğu 1.40 güncellemesi tam sürüm olarak yayınlandı.
Bu akşam yine kısa bir yayın yapıcaz gibi…
Hiç sorma ya geçen gün ats de giderken köprünün üstünden tren geçiyor sandım meğer köprü git gel yapıyormuş titremeden dolayı iyice sinir bozucu oldu bu .durum
Sayın değerli arkadaşlarım. Dayanamayacağım, sabredemiyorum. Range-T’nin geldiği gün meydana çökeceğim.
Aynı heyecanı paylaşıyorum. Eski Rnge t yide alacağım bu gün bir hafta birini diğer hafta ötekini kullanacağım.
ben hiç beta kullanmadım şimdi arkadaşlar oyunu ilk defa açıcam bütün modları kaldırıp öylemi gireyim oyuna yani ses modu trailer modu? bu sevdiğim modları ne zaman kullanabilirim peki
Emin değilim ama şu kar dosyalarını ana menü için (bir arka plan var karlı dağ temalı) kullanmış olamazlar mı ?
Ama bunlar kar taneleri
Doğru hatırlıyorsam eğer kar da yağıyordu.Ama emin değilim zaten.Olmayabilir de.
https://youtu.be/icmoZhxzArw dakika 1:24 evet kar yağıyordu.
Aynen dün ATS oynarken sinirlerim bozuldu. Çimenlere falan bakıyorum piksel piksel gözüküyorlar.(İlk başta gözlerim bozuldu sandım :D) Ölçeklemeyi %200e düşürünce sorun ortadan kalkıyor ama öyle oynamaninda bir anlamı kalmıyor.
yandık valla fps düşüşü var 1.40 da 1.39 a dönme şansımız yokmu varmı öle bir ayar?
Steam de ets 2 yazısının üzerine sağ tıkla oradaki seçeneklerden özelliklere bas çıkan ekranda beta diye kısım var oraya tıkla orada 1.39 yazanı seç bu şekilde geri dönebilirsin.
Teşekkürler
1.39’a dönmeden önce ssao kullanıyorsan onu kapatıp oyna fps yükselişi elde edersin bir miktar.Memnun kalmazssan sonra dönersin.
Man 2021 gelse, MP5 gelse… var bi hayalimiz. Umarım promods çabucak uyarlanır deli olduk izlanda’sız.