Oyunlar betadayken herhangi bir şey kurcalamayın ve oyun beta olsa da veya full olsa da oyunu etkileyecek mod kullanmayın onlar az da olsa arıza çıkarabiliyor
Ses kartının veya ses sisteminin desteklemesi lazım diye biliyorum. Örneğin önceki pcde ses driverını kurarken Dolby de otomatik olarak kuruluyordu. Şimdiki de B&O diye bir sistem var o da otomatik olarak kuruldu.
Kanada vardı o oyunda ve orada yağıyordu. Winnipeg, Calgary falan vardı.
james donkey 712 kulaklık var bende bi deneyceğimj zaten dolby aktif ettiğimde çalışırsa ses farkından da anlaşılır diye düşünüyorum
Range-T’nin en üst modelini kullanıyor olmama rağmen navigasyon altındaki araç butonlarının tamamı yok garip bir şekilde. Normalde full paket Range-T’lerde aşağıdaki butonların dolu olması lazımdı. Burada buton yerlerinin 1 tanesi dolu sadece.
araçta interior modu mu var
Evet, orijinal araçta var mı bu butonlar tamamen?
interior modundan kaynaklıdır modu kaldırıp bak eğer hala yoksa tamirhaneye git en pahalı interioru seç eğer hala yoksa araçda başka mod varsa hepsini kaldır hala yoksada demekki gerçek araçtada düğmeler yok o kısımda ama ben düğmeler var diye hatırlıyorum
Aracın en full paketi ondan eminim. Muhtemelen moddan kaynaklı olabilir, evet.
Dolby desteklemesi şart değil. Ben Logitech G533 kullanıyorum sadece DTS Surround destekliyordu. Ben G402den Dolby e alıştığım için 50 TL ye microsofttan dolby sürümünü satın aldım ve dolby kullanıyorum.
Anlamı olmuyordan kastım bu aslında, sanal dolby kullanıyorsun benim kastettiğim gerçek dolby sürücü destekleyen kulaklık ile kullanmaktı…
Yeni scaniaların göstergesinde ufak bir güncelleme yapılmış sanırım
@Scaniaman Ne gibi bir güncelleme acaba. Mümkünse görsel atabilirmisin. Betaya geçip test etme imkanım yokta…
Ben bir değişiklik göremedim.
Önceki sürümlerde belirttiğin kısımlar vardı.
Bende şaşırdım, dedim ne yenilenmiş olabilir
Güncelleme tatmin etmedi ya pek gözlerim farklı şeyler arayınca bu gözüme farklı geldi heralede
Sizi biraz bilgilendireyim.
ETS2 1.39 Beta dosyasının içine bakarsanız eğer Krone Fabrikasının kaplamalarını ve dosyalarını görebilirsiniz.
(Modellemeler mevcut sanırım anlayanlar bakıp model varsa ekran görüntüsünü alıp atabilir)
ETS2 1.39 Betaya güncelleyip “krone dlc” sinin dosyalarına baktım ama yeni dorselerden bi iz bulamadım varsada gözümden kaçmıştır.
SCS Ekibinin gitmiş olduğu Krone Fabrikasının bulunduğu yer Almanya Werlte. Fabrika Groningen-Bremen-Osnabrück arasında yer alıyor ve oyuna eklendiğinde fabrikaya bu 6 yol bağlantısından gidilebilir.
6 numaralı yerde tünel ve üstünde yol var ama tünelin üstünde nehir var orası zor (nehir modellenmemiş ve nehirin altından tünel ile geçiliyor üstüne yol eklemek uğraştırır)
5,4,3,2 numaralı yerlerde köprü var ama girişi çıkışı yok
1 numaralı yerde köprü ve giriş çıkışları mevcut konumu ideal yol içeri kadar gidiyor ve önceden hazırlanmış büyük bi ihtimal buradan fabrikaya gidilir.
Bilmeyenleri bilgilendirdiysem ne mutlu bana.
İyi Günler
krone_factory_01_de.pmg modeli bu şekilde:
krone_factory_02_de.pmg ise bu:
windows’un ekran alıntı aracı ile ekran görüntüsü aldım baya kalite düşmüş