ETS 2 - 1.39 Güncellemesi [Ana Konu]

Arkadaşlar 1.39 betaya geçip oyuna profil yedeği almadan girmek mantıklı mı ? Profilin bozulma, silinme vs. gibi durumları olur mu betada ?

Videosu Cuma öğlenden sonra çekilip yayınlanacak. ProMods, yenilenen Calais nedeniyle gümlüyor. Seslerde iyileşmeyi ben de fark ettim. EVR, F-MAX için kendi sesini çıkaracak ancak bizim sesler vakit ayrılamadığı için bir türlü uyarlanamadı. 1.39 güncellemesinin tamamlanmasını ve düzenlemelerin bitmesini bekleyeceğiz gibi duruyor. Elimde olsa o sesleri direkt F-MAX için satın alır koyardım ama yok. Ancak ufukta çok önemli şeyler görünüyor en azından bizim açımızdan :smile: belki de görünmez.

Güncelleme herkes tarafından küçük ve boş görülüyor. İçeriklerin bölündüğü ortada yoksa yeni içerikleri açıklamaya başlayacağız yazmazlardı.
1.39’a gerçekten şu an katılmanıza gerek yok. Ben bile diğer oyunlardan fırsat kalsa sürüm düşürür ProMods oynardım.

Işıklandırmayı öncelik haline getirmeyenler utansın :stuck_out_tongue_closed_eyes:

7 Beğeni

Bu Almanya rebuiding olayı ne oldu merak ediyorum.Her güncelleme için bir şehir yenileme az.Ülke yenilemeleri gerekli.
Ben Almanya rebuilding(Kuzey ve Doğu Almanya) çalışmalarını beğeniyorum ama güneye el atmaları lazım.Bazı ülkelerin komple elden geçmesi lazım.Promods bile kurtarmıyor oraları.

millet 1.39 betada iberya gişeleri buluyo ben bırak gişeleri fransanın yollarında gezemiyorum
kırmızı ile işaretlediğim yerde yol yok oraya gidince oyundan atıyor yukarı kısımlara bordeaux tarafına bakmadım toulouse tarafıda 1.38 den kalma. yol yok gişeler yok fransa ispanya bağlantı yolları yok betada sıkıntı vardır diye oyun dosyaları doğrulattım betadan çıkıp geri betaya geçtim ama yine aynı sebebi nedir ? hiç böyle yapmazdı

2021 in ortasında gelecek üçüncü part

E biz boşuna mı söylüyoruz? Büyük resmi gördü artık bu millet uyandı oyunlar bozuldu sdhfhasd

Güncellemeyi bölmek niyedir bu ne lan tostçu musun sen emekçiye incecik kaşar mı doğruyorsun tost mu yiyoz bi köşeye sinip ekmek mi kemiriyoz belli değil :ddd

10 Beğeni

Ben Scs Software 'yi savundukça adamlar daha kötüye gidiyor :smile:

4 Beğeni

Bu gidişle 3 5 yıla yeni ekran kartları falan almamız gerekecek bende şu an 1050 ti var ilerde 1080ti almak zorunda kalabilirim. ışıklandırma güncellemesinde pc ler bu grafiği kaldıracak dendi ama ilerde mecbur 1080ti ya geçmek gerekecek. Pek sanmıyorum ama inşallah şu ışıklandırmayı seçenek olarak getirirler.

1 Beğeni

arkadaşlar bu Scania s ve r araçlarının sesleri ile ilgili bir feedback atabilecek varmı düzeltsinler seslerini aşırı bağırıyor araç gıcık etti beni

Renault T Range, MAN E6, DAF E6, Scania S araçlarında seslerin iyileşmesini görmek güzel. :kissing: SCS’nin eklediği kabin içi mekansal ses karışımı vs. bu gibi şeyler ihtiyacımız olan özelliklerdi ve gelmeye devam ediyor.

7 Beğeni

Kabin içi mekansal ses değişimine dair extra bir pot seçenek getirttirilir mi peki ? Yoksa standart kabin içi ses ayarları yeterli mi sence ? Hani ne biliyim ; extra detaylar var sonuçta kabin içerisinde ses olarak ? Ama bu durum her ne kadar detay içersede kafada karıştırabilir ?

1 Beğeni

Ben scania s ve r nin şu anki seslerine bayılıyorum aslında az ses geliyorki ben aracı sürerken hoparlör sesini sonuna kadar açıyorum ses olarak her iki oyun dada tren seslerinin sesi baya çıkıyor bunun düzelmesi lazım birde kabin içi ve dışı sesi değişmesini bekliyoruz ama şu an scania bence baya iyi yolda giderken sanki travego sürüyormuşsun gibi güzel sesler çıkıyor birde son güncellemeyle tıs tıs seside süper olmuş

1 Beğeni

Bunun gibi seçenek veya seçeneklerin arttırılmasıyla ilgili bir feedback yapabilirsin hem bu onlar için de farklı bir fikir olabilir

Çevre veya ortam seslerini kodlardan kısabilirsin mesela tırın egzoz sesi gibi böyle daha mantıklı

1 Beğeni

@Hercules Onu nasıl yaparım bilmiyorum ama araştırıp bulmam lazım cevap için teşekkür ederim ama yinede scs nin düzeltmesi şart mesela yoldan geçerken ve tırı dışarıdan sürdüğün zaman ödümü patlatıyor :rofl:

Seslerde atlanılan çok ince bir ayrıntı var gibi/gibiydi…

Herkesin kulaklığı, ses sistemi iyi değil. Bu ses olayları da hala geliştiği ve yapıldığı için “standart” diyebileceğimiz kulaklıklar/ses sistemlerinde daha önce olduğu gibi ses çıkmıyordu sanki o yüzden FMOD’un güzelleşmesi en azından beklentimizdeki kaliteye ulaşması için ek ses efektleri, altyapıları gerekiyor. Ben Razer Thresher’da 7.1 surround kapalı oynarsam deliririm ilk FMOD güncellemesinde başım ağrıyordu(7.1 açık olsa dahi bok gibiydi). Şimdi bu durum daha da düzeldi ancak Dolby Atmoslu kullanıyorum sesleri daha iyi duyuyorum. Bunu diğer sistemlere de kafanıza göre uyarlayın.

Yani sesleri halleden o beyaz kafalı adamın duyduğu ile yüzbinlerce farklı kulaklıkta çıkan sesler aynı olmayabilir. Bunu belli bir seviyeye gelmesi belki de şimdi gerçekleşiyordur.

FMOD’da kendi SCS engine ile neler uyumlu olabiliyor ve yapılabiliyorsa yapacaklar başka sesler eklenir, altyapı daha da ayrıntılı olur. Mod yapımcıları onları da yavaş yavaş kullanır.
SCS bitti demediği için yapamadılar, beceremediler, olmuyor demek doğru değil.
1.39’u sırf bu iş için bekledim.

4 Beğeni

Ben FMOD ile ilgili hala hata alıyorum söyledim daha henüz bitirmediklerini söylediler
Bende dolby kullanmama rağmen sesler gerçekten iyi olmaya başladı

1 Beğeni

1.39 da umarım f mod la ilgili bir şeyler gelir henüz işaret yok

1,39 publıc beta ile alakali bendede oldu oyundan atıyor dun biakiyordum giselere felan ne var ne yok diye oraya gelince direkt atiyor oyundan feedback yapmışlardır bir sonraki beta güncellenmesinde düzelir

Dolbyi indirip kullanabiliyor muyuz ben pc topladım doğal olarak bende dolby yüklü gelmedi yükleme şansım var mı