ETS 1 oyunu 1.0 guncellemıs olarak ETS 1 sevenler icin Turkiye Harıtasını Paylasıyorum 2025

oyunu setup ıle kurunuz 1.0 guncellemesıdır

Acıklama arkadaslar steam uzerınde calıstırmaz harıta 1.0 olarak calısır crack normal yerıne yukleyiniz

2 Beğeni

Teşekkürler güzel kardeşim. Lakin oyunun 1.0 sürümü lazım. Arasan 1.3 sürümünü bulursun. E 1.3 sürümü de tr haritasına uymadığı için oyundan atılıyor. O oyunun 1.0 sürümünü tesadüf eseri buldum da oynadım. Harita biraz baştan savma olmuş, ilerlemeyen kısımları not defteri açıp kurcalayarak ilerledim ve oyunu tamamen bitirdim. Mutlu oldum mu? Evet.

1 Beğeni

modu indirdim ets 1de indirmem mi gerekiyor nasıl kurulur bu mod

1 Beğeni

Aynen öyle. 2008 yapımı oyundur. Yalnız oyunun 1.0 sürümünü indirmen gerekir. Tabi bulabilirsen. Çünkü bütün linkler hep 1.3 sürümü. Bilirsin 1.3 sürümünde İngiltere eklendi. 1.0 sürümünde İngiltere yok.

1 Beğeni

evet normal ets 1 olarak ınternetten ındırebılsın 1.0 surum olarak kur ve belgelerım mod klasor kur modu keyfıne bakabılsın :smiley:

dogrudur abı sürüm 1.0 olarak calısıyor normal ets 1 olarak kur modu da kurup oynarsın orhan gencebay dan cıcek abbas atısması var gırıs menude :smiley:

o zaman ets 1.0 linki bulan varsa paylaşırsa herkes faydalanır :slight_smile:

2 Beğeni

Batuhan abi ets 1.0 lınkı paylasımı yapılmıstır benım tarafından ındır kur ordan sonra modu ındır keyfıne bak ıyı eglenceler dılerım

Ben de o zaman arşivimden bir şey çıkarayım :slightly_smiling_face: Bilen kişi çok azdır; ölçeği büyük, bağımsız Türkiye Haritası modu. Ortadoğu’nun bir kısmı da mevcut.

1.0 sürümünde çalışır.
https://sharemods.com/1e73ctib1qab/Asya_map.rar.html

3 Beğeni

Resim var mı merak ettim şimdi.

asya modunu indirdim oyun almancaydı rusça oldu :smiley:

1 Beğeni

14 yıllık mod, tarihe gömülmüş

ayarladan türkçe seçeneği var

Hocam bulamadım sıkıntı yok emeğinize sağlık :slight_smile:

asgvfdgffdaghjg

1 Beğeni