oyunu setup ıle kurunuz 1.0 guncellemesıdır
Acıklama arkadaslar steam uzerınde calıstırmaz harıta 1.0 olarak calısır crack normal yerıne yukleyiniz
oyunu setup ıle kurunuz 1.0 guncellemesıdır
Acıklama arkadaslar steam uzerınde calıstırmaz harıta 1.0 olarak calısır crack normal yerıne yukleyiniz
Teşekkürler güzel kardeşim. Lakin oyunun 1.0 sürümü lazım. Arasan 1.3 sürümünü bulursun. E 1.3 sürümü de tr haritasına uymadığı için oyundan atılıyor. O oyunun 1.0 sürümünü tesadüf eseri buldum da oynadım. Harita biraz baştan savma olmuş, ilerlemeyen kısımları not defteri açıp kurcalayarak ilerledim ve oyunu tamamen bitirdim. Mutlu oldum mu? Evet.
modu indirdim ets 1de indirmem mi gerekiyor nasıl kurulur bu mod
Aynen öyle. 2008 yapımı oyundur. Yalnız oyunun 1.0 sürümünü indirmen gerekir. Tabi bulabilirsen. Çünkü bütün linkler hep 1.3 sürümü. Bilirsin 1.3 sürümünde İngiltere eklendi. 1.0 sürümünde İngiltere yok.
evet normal ets 1 olarak ınternetten ındırebılsın 1.0 surum olarak kur ve belgelerım mod klasor kur modu keyfıne bakabılsın
dogrudur abı sürüm 1.0 olarak calısıyor normal ets 1 olarak kur modu da kurup oynarsın orhan gencebay dan cıcek abbas atısması var gırıs menude
o zaman ets 1.0 linki bulan varsa paylaşırsa herkes faydalanır
Batuhan abi ets 1.0 lınkı paylasımı yapılmıstır benım tarafından ındır kur ordan sonra modu ındır keyfıne bak ıyı eglenceler dılerım
Ben de o zaman arşivimden bir şey çıkarayım Bilen kişi çok azdır; ölçeği büyük, bağımsız Türkiye Haritası modu. Ortadoğu’nun bir kısmı da mevcut.
1.0 sürümünde çalışır.
https://sharemods.com/1e73ctib1qab/Asya_map.rar.html
Resim var mı merak ettim şimdi.
asya modunu indirdim oyun almancaydı rusça oldu
14 yıllık mod, tarihe gömülmüş
ayarladan türkçe seçeneği var
Hocam bulamadım sıkıntı yok emeğinize sağlık