Eski Tır Simulasyonları

Arkadaşlar merhaba, 18 WoS Extreme Trucker 2 de oyunum açılıp 1-2 saniye sonra kapanıyor bunun çözümü nedir? İlkte açılmıştı 15 dakika oynayıp sonra kapattım. Bir daha girip oynayayım dedim oynayamıyorum. Nasıl çözebilirim ?

1 Beğeni

Scania Truck Driving Simulator’de 10 fps almam ? Bir önerisi olan var mıdır? Gta 5 Redux dahil 60 sabit, Euro Truck Simulator 2 Ultra 60 fps , ama bu eski oyunda fps yerlerde?

1 Beğeni

Merhabalar.

oyun extreme trucker 2

3 Beğeni

Tam simulasyon sayılmaz ama oynadığım ilk bilgisayar oyunlarındandı. Tır ile trafiği ne kadar altüst ederseniz o kadar para kazanıyordunuz.

Big Mutha Truckers

Big Mutha Truckers - Intro - YouTube

2 Beğeni

yapay zekası ets’den daha iyi karşı yönde sürerken selektör atıp kaçış manevrası yapıyorlar.

4 Beğeni

extreme trucker 3 çıkarsalar keşke

3 Beğeni

ya şunu yıllar öncesinden yapan scs şimdi yapamıyor herhalde :smiley: yada üşenmişler uğraşmak istemiyorlar

helikopter pistine helikopter teslim ettik;

bildiğiniz üzere ets2de ve ats de helikopter yükü var ancak normal şirketlere kargo götürür gibi götürüyoruz :smiley:

4 Beğeni

aslında bunun sebebi yeni getirdikleri kargo sistemi de olabilir ama oyunda depo depo depo üzerine her şey ve büyük havalimanları zaten ekleniyor sadece belirlenen kargo tipindeki iş denk gelmiyor da olabilir ama sallamıyorlardır.

ben mesela böyle şeyleri daha çok istiyorum o yüzden küçük havaalanı ve heliport yerleri inşa edeceğim asset var.

5 Beğeni