Eski bir sürüme geçeceğim yardımınız lazım

Öncelikle merhaba,malum ETS 2 her sürümde daha da gelişiyor bu tabii iyi bir şey ama benim gibi kötü sistemi olanların hoşuna gitmeyen bir olay.Bende diğer yoldaşlarım gibi eski bir sürüme geçeceğim.Çok eski olmayan ve mod çeşitliliği çok olan bir sürüme geçmek istiyorum.Ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

2 Beğeni

Tavsiyem güncel sürümde kalmalısın, yeni sürümler ile gelen özellikleri, ayarlardan kısabilir hatta kapatabilirsin. Yeni sürümden vazgeçmeni gerektirecek, eski sürüme geçmeni gerektirecek kadar, performans farkı olup olmadığını karşılaştır lütfen…

Düşük grafiklerde bu oyundan zevk alamıyorum ortaya çektiğimde ise kasmalar başlıyor.Bu sebeple orta ayarlarda oynayabileceğim bir sürüm arıyorum.2-3 sene öncesine kadar full ayarlarda oynayabilirken(modlu) şimdi düşük ayarlarda modsuz anca oynayabiliyorum.İstediğim gibi bir sürüm yoksada yeni bir sitem toplayana veya sistemimi upgrade edene kadar beklerim.

3 Beğeni

Merhabalar, belki bilirsin Yılbaşından öncesine kadar 1.31 de kaldım. Sistemim orta seviye yani yeterli olmasına rağmen sırf Oyundaki Gölgelerin olmamasından ve AMD’nin ETS için optimizasyon güncellemesini geç vermesinden dolayı kaldım. Ama iyi ki de kalmışım diyebilirim. Modlar yüzünden çok uğraştırır. Şuanda sırf seslerden dolayı 1.36’yı kullanıyorum. Arada Yeni Türkiye Haritası için de 1.37 ye giriyorum. Eğer yeni gelen özellikler senin için çok önemli değilse kal derim… Eğer FPS sorunu yoksa 1.32-33, Eğer Modlar ile uğraşmak istiyorum diyorsan (sürümlerini bulmakta bazen zorluk çekiliyor.) kesinlikle 1.31’i kullanmanı tavsiye ederim. Umarım istediğin sonuçları elde edebilirsin.

3 Beğeni

Tabi abi biliyorum senin bayağı bir süre 1.31’de kaldığını.Madem sürüm düşeceğim mod ile oynayayım dedim.FPS konusunda 1.35’ten sonra çok düşüş ve drop oldu.1.31’i en kısa zamanda indirip deneyimimi paylaşacağım.

1 Beğeni

Şu anlık sıkıntı yok ama windows 7’ye geçtim onunda katkısı olabilrir.

2 Beğeni

[SÜRÜM DEĞİŞTİRMENE GEREK YOK :)) ] Benim de sistemim baya bir kötü ve 1.39 da %50 ölçeklemede deli gibi kasıyordu zar zor oynuyordum. Sana pro mods indirmeni öneririm önemli nokta şu ki ilk başta def dosyasını oluştururken sadece düşük performans için olan en yakın mesafeli grafikleri seçmelisin inan bana çok fark etmiyor görüntü açısından aynı zamanda oyuna x86 dan girmelisin işletim sistemin x64 olsa bile. oyuna girdiğinde tüm ayarları en düşükte tut ve gölgeleri kapat fakat ölçeklemeyi %150 ye al inan bana gayet güzel performans aldırıyor bu ayarlar sadece geceleri aydınlatmada azıcık kastırıyor. görüntü o haliyle bile yeterince net fakat iyi performans istersen ölçeklemeyi %100 e ya da %125 e de çekebilirsin netlik açısından çok fark etmiyor. çimen yoğunluğunu düşükte tutabilirsin gölgelerin kapalı ve diğer detaylar düşük te olmalı ayar olarak smaa fln zaten kapatmalısın.
benim biligisayarım 4gb ram 1 gb ekran kartı + 2.9 ghz işlemci bende baya iyi performans veriyor işletim sistemim windows 10 pro bence bir denemelisin :)))

@ThePhoBia yakında aynı gemide olabiliriz. 1.40 güncellemesinden sonra bende sistemime pek güvenemeyeceğim.

Benim gemi battı bile.Artık doğru düzgün oynayamıyorum diğer arkadaşlara ve sana başarılar. :grinning:

1 Beğeni