Bazı kısımlarını uzun vadede düşünmeni öneririm eren. Mesela türkiye haritası şu anda sana gelmeyebilir neden ? Sınava hazırlık dönemin ( takarsan ) başlayacak ki bu da haritayı aksatır ha dersen uzun aralıklar ile çıkartıp güncel tutarsam ( eleştiri yemeye göz almak demektir ki bu) sen bilirsin .
Onun harici zaten küçük harita projeleri ile kendini kanıtlamış birisin . onları güncelleyip yeni küçük şeyler ekleyip çıkartmak bike yetebilir ilk asama da.
Hard Truck Map maalesef günümüz harita koşullarına uymuyor Bu yüzden onu geri getirermem ama yerine harita koyabilirim…
Türkiye için sadece dosyalar , modeller , yeni ölçek hazırlandı. Onun acelesi yok
Zaten hepsini de bi anda yapamam Arada canım sıkıldıkça…
Birazcık da Türkiye… Kayseri çevre yolundan birkaç kare
Kayseri içerisine yeni başlandı…Büyük bir ölçeğimiz var
Off off off reis yapıyor
Nevşehir geliyomu ve Dlc lazımmı?
@erendpt
Belirsiz. Peri bacası modelini birisini editöre aktarmalı… Ancak öyle.
İlk etapta Kayseri - Niğde düşünüyorum.
DLC’lerin hepsi gerecek. Deli gibi kavşak prefabına ve modeline ihtiyaç var çünkü
Yapcak bisey yok benim icin ozaman neyse saglik olsun sanada kolay gelsin reis
Kolay gelsin reis senin haritayı ayıp olmasın ama diğer türkiye haritasından daha çok sevmiştim ama sanki seninkinin kıymeti bilinmemişti şimdi daha çok bilinir gibime geliyor <3
Değerli yorumunuz için teşekkürler Evet biraz küçük olduğu için pek değeri bilinmedi denilebilir …
Beta testine hemen başlamazsak yeni görseller sızdıracağım haberin olsun.
Aramızda demek ajanlar varmış -_-
I think you should use anti aliasing when you took screenshot.
Kayseri…
eren helal olsun çok güzel yapıyorsun bu harita mod işlerini şey dik yokuşlar olucakmı ? birde ilçeler filan ben mesela Karabük Safranboluluyum Safranbolunun olmasını isterdim
Main problem is resolution. Because my screen resolution is 720p at now… @TheMumja
@Mustafa Karabüğe gelebilmem için ciddi bir yol kat etmem lazım maalesef. Dik yokuş işi Türkiyede belki olmaz ama diğer haritada kesinlikle olacaktır.
2 hafta kadar Samsunda kalacağım . Sonra tam gaz devam ederiz
Tamamdır canın sağ olsun ama hatırlatıyım Türkiye’de dik yokuşlar az yok gerçekte