Öncelikle bütün Park sakinlerine Merhaba,
Park’ın en eskilerindenim. Daha önce böyle bir olay gelmedi başıma, olay şu şekilde başladı. Bilgisayarım sapasağlam çalışırken, oyun oynadığım esnada ‘‘Ekran Kartım’’ aşırı hızlı bir şekilde fanlarını döndürmeye başladı, ardından monitörüm siyah ekran oldu (görüntü gitti) ve bilgisayar o sırada çalışmaya devam ediyordu. Ayrıca bu olaydan sonra Restart tuşuna abanıp sonrasında bilgisayarımı açabiliyordum. Diğer hiçbir şekilde açılmıyordu. Dün yine saçma bir şekilde o kadar sistem istemeyen ve bilgisayarımın rahatlıkla kaldırabileceği ‘‘House Flipper’’ adlı oyunu oynuyordum. Bir anda yine hızlıca ekran kartım çalıştı ve görüntü gitti, bende tekrardan Restart atmak zorunda kaldım. Hangi oyun olduğu farketmeksizin oluyor bu olay, oyun oynamaya korkar oldum cidden. Sadece Ekran Kartı boşta iken (video vs. izliyor iken) olmuyor bu olay.
Araştırdım, internet üzerinde abuk subuk, yok driver’dan yok bilmem ne den yazmışlar. Hiç düzgün bir yardımcı olacak konu veya yazan kişi görmedim hepsi bildiğini uyduruyor bu konu hakkında. Cidden bu konu üzerinden yardım edecek ‘‘Park Sakinlerini’’ bekliyorum konuya… Bana çok yardımcı olmuş olacaksınız cidden…
PC Özellikleri
İŞLEMCİ - AMD Ryzen™5 1600 AM4 Soket
ANAKART - MSI B450M PRO-VDH PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1
EKRAN KARTI - MSI Armor AMD Radeon RX 580 OC (8GB)
RAM - Kingston HyperX Predator Black Edition DDR4 3000 MHz
SSD - Kingston 480GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB)
HARDDİSK - Toshiba 2,5’’ (1TB) 7200 RPM