EA Sports F1 (Ana Konu) (22,23,24,25)

Başlıyoruz…

https://twitter.com/EASPORTSF1/status/1630957255641247745?t=GuXfI_1UEUew1BIYrkj2FQ&s=19

4 Beğeni

and fresh money.
:dollar:

3 Beğeni

This is where the fun begins…

Kapalı beta testleri için alım yapılıyor, başvuruların bitmesine 1 gün kaldı :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Yeni hikaye moduyla ilgili kısa bir video atıldı, yarın saat 18.00’de trailer yayınlanacak. Bu sene çok ilginç şeyler olacak gibi :eyes:

butler itiyle mi yarışıcaz :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

video 3 mayıs’ta geliyor.

https://twitter.com/EASPORTSF1/status/1653052534930456577

bu sene oynar mıyım projelerin bitmesin bağlı :smiley:

1 Beğeni

İlk tanıtım videosu geldi, sonunda kırmızı bayrak geri dönüyor :heart_eyes:

1 Beğeni

16 Haziran’da çıkıyor.

2 Beğeni

la las vegas vardı zaten ben niye öyle yazdım :smiley: yanda miting izliyorum. ordu circuit demediğime dua edelim bence neyse :smiley:

1 Beğeni

Katar’ın yapımı henüz bitmemiştir.

1 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

16 Haziranda çıkmış.

F1 25 yarın tanıtılıyor, Iconic Edition kapağında Hamilton ile şık bir tasarım yapılmış.

F1 oyunlarına karşı Park’ta çok bir ilgi olmadığı için ekstra konu açmak yerine F1 23 konusunu genel F1 serisi konusuna çevirdim.

Yani yine çok bir beklentim yok. EA satın aldığından beri gözle görülür bir gelişme yok. Bir F1 oyununda olması gereken en temel özellikler bile son üç oyundur aynı. Motor sesleri, klasik pistler, ikonik ve klasik araçlar gibi olması gereken özellikler bile yok. Online için hala daha doğru düzgün bir raporlama sistemi bile yok :grinning:

Bana kalırsa şuan Assetto Corsa ya yapılan F1 modları nı oynayın. En son 2025 sezonunu komple içeren bir mod yayınlanmış ve 13 dolar gibi bir fiyata sunmuşlar.

1 Beğeni

EA aldıysa my team modunu fifa gibi yapar, pilotlar ve geliştirme parçalarını paketlerden çıkartır, parası olan gold paket açar para vermeyen williams gibi takılır.

1 Beğeni

Zaten yaptılar hocam. Adını hatırlamadığım bir para birimi koymuşlar ve yine çok fahiş fiyat dan satıyorlar.

2 Beğeni

Braking Point hikayesinin 3.bölümü geliyor, ters pistler eklemişler falan filan bu senede aman aman diyebileceğimiz bir olay yok :slightly_smiling_face:

30 mayısta çıkıyor ön siparişi fiyatı 60 dolar yani 2300tl

erkenden yani 27 mayısta oynamak içinde 80 dolarlık paketi almanız gerekiyormuş bir de işte extradan özellik veriyormuş

not: yurtdışındakiler için 60 dolar harbiden de su parası :smiley: bizde 4 kişilik yemek parası. oyun oynamakta lüks oldu valla

1 Beğeni