Dünya'dan Güncel ve Nostaljik Ulaşım Fotoğrafları 📸

Günümüzde yeni Tourismo’ya ve Temsa’lara karşı gözüm kapalı tercih edeceğim bir araçtır. Firmalar sanırım turizm aracı bile olsa 0 aracın daha iyi olduğu kanaatindeler, fakat bazı “eski” diye tabir edilen araçlar çoğu yeni araçlardan daha konforlular. Efficientline Tourliner da bunlardan birisidir benim gözümde.

Bu yıldız sevdası ayrı bir konuşulacak konu. :smiley: Neyse ki sürekli bindiğim firma 50.yılın da beni bu sevda dan vazgeçirdi. Filosunu komple ilk başta Man olmak üzere Neoplan’lar ile donattı.

https://cdn.discordapp.com/attachments/938569672121532430/963151214588067910/3775_382569521833002_216359898_n.jpg

Tokat yollarına dayanmaz, bagajları yetmez dediler ama o oynadı onlar izledi. O zamanlar cidden çok lüks gelmişti, gerek iç ferahlığı gerek süspansiyon konforu, Travego’dan sonra ilaç gibi gelmişti. O zamandan beri Neoplan Tourliner ve Lion’s coach vazgeçemediğim modeldir.

Maalesef doğu bölgelerin sürekli yıldız tercihlerinden dolayı, oralara ulaşamıyorlar yoksa servis ve olanakları iyi bir markadır. Belki gelecek de çok daha iyi bir ekonomide oralara da ulaşabilirler. :pleading_face:

7 Beğeni

Tek tercih sebepleri Garanti.

Her ne kadar temiz, bakımlı araçlar olsa da en ufak civatasına ciddi para ödemek zorunda kalabiliyorlar. Bu nedenle hem Filo yaşını düşürüyorlar hem de garantili araç sahibi oluyorlar…

E birde bunun diğer yanı da özellikle Yıldız tercihi edersen altın gibi değerleniyor 2.Eli…

Topçam çok güzel bir firma. Bu işi kazançtan daha çok zevkine yapıyorlar.

NeoMAN grubu araçlar şoför seçen hassas araçlardır. O nedenle her Kaptan süremez. Süren Kaptan da her yola gider bu da bir gerçek :slight_smile:

Imgur

:camera_flash: @JetsGo

7 Beğeni

Güzel özetlemişsiniz, buna bu dönem çok iyi şahit olduk, 2.elde 3-4M TL olan Travego 16 6M TL gibi bir fiyata çıktı, doğal olarak firmalarında bu ekonomide zarar etmemek için tercihi oldu.

Şoför seçtiğini biliyordum ama bunu bilmiyordum. :grin:

3 Beğeni

7 Beğeni

38 FZ 913

15 Beğeni

7 Beğeni

daf-daf-xg-xg-led-lightplate

8 Beğeni

9 Beğeni

@EmirAkcaman @Darthream01

9 Beğeni

12 Temmuz’da Zürih Havalimanı’nda bulunmuş kendileri

Turkish Airlines/ Airbus A350-941/ TC-LGJ

7 Beğeni

Dede ve Torun :slight_smile:

11 Beğeni

fh-xf
fh-xf
fh-xf

17 Beğeni

@Darthream01

80’li yılların sonları, Setraların gelmesine yakın zamanlar :wink:

10 Beğeni

Bugün Gördüğüm Merco.

14 Beğeni

Devamı gelecek… :joy:

Restorasyon nedeniyle perdelenen ama bu perdeleme sonucu üst üste dizilmiş yağ tenekelerine benzeyen bir Kız Kulesini görebilen var mı?

Cevap: Görmedin mi? :rofl: :sweat_smile: resmi büyüt sağ altta hocam.

6 Beğeni

11 Beğeni

#BirSevdadırRangeT

9 Beğeni

14 Beğeni

Blackline :heart_eyes:

Imgur

Imgur

:thinking: Litvanya ?

Imgur

Imgur

Bu mavi plaka hangi ülkeye ait bilen var mı?

13 Beğeni

Avusturya’nın transit plakaları :slight_smile:

1 Beğeni