Dünya'dan Güncel ve Nostaljik Ulaşım Fotoğrafları 📸

Bende çıkmıyor işte bir sürü kez denedim.

Hatta gelin birlikte deneyelim;

h t tps://youtu.be/9bxB_l1TpIQ linki bu şekilde paylaşırsan olabilir. Paylaş kısmındakini kopyalayarak.

1 Beğeni

Evet oldu sağolun :slight_smile:

6 Beğeni

Bunu da bırakalım buraya; Aksaray Meydanı tramvay park alanı, 2003. Şuan o makas değiştiren trenin park ettiği raylardan eser yok. Eskiden çocukken etrafında az dolanmadık 2004’de falan… Bu araçların eskiden tramvay olarak da kullanılması hep ilgincime gitmiştir. Modifiye zaferi resmen. Tak önüne ızgarayı, sür diğer hatta :grin:

6 Beğeni

Freightliner

5 Beğeni

Bu Keskin Kartal ne iş yapıyor? Gördüğüm kadarıyla Volvo 750, 540 Frigo felan hep yurtdışı çalışıyorlar sanki :sweat_smile:

1 Beğeni

Benim bildiğim Avrupa ağırlıklı meyve sebze, ilaç.
Ama araçların bazılarında ayriyeten ADR tabelasıda var. Yanıcı kimyasal falan da gidiyor herhalde :grin:

2 Beğeni

Meyve sebze olsa benim bu tırları Antalya’da illaki görmem lazım, ilaç olabilir. Yada yanıcı kimyasal. Teşekkürler Cevap için.

2 Beğeni

Abi keskin kartal bu işin içine önceden girenlerden. Yani Avrupa’ya ilk yük götüren firmalardan. Meyve sebze de götürüyor herhalde ama İstanbul merkezli olarak.

http://www.keskinkartal.com/

Bu da internet sitesidir

4 Beğeni

İngiltere’de de kırkayak varmış :blush:
image
Ben sadece bizde var sanıyordum :rofl:

6 Beğeni

İngiltere jetçileri :smiley:

1 Beğeni

İngilizler de seviyor kalkık dingili

1 Beğeni

Newell & Wright Transport, filosuna 10 tane MAN TGX 26.470 eklemiş.

14 Beğeni

Hocam harbiden yav adamlarda bizdeki gibi yeni kasanında kırkayağı gelmiş :blush: (Düzelteyim yeni kasa p serisi TR’de yok 410 bg güç )
image
Hocam galiba bizde bu p serisi kırkayak yok diye biliyorum bunlar alçak taban diye bize gelmiyorlar herhalde

2 Beğeni

Gelimi var ama tercih eden pek yok. Geçen günlerde XLT geldi TR’de tek

1 Beğeni

@kaplanemral hocam bilginiz için teşekkürler hocam :heart_eyes: size zahmet olmazsa bana görüntüsünü atabilir misiniz lütfen :thinking: ben maelesef bulamadım da :pensive: ?

1 Beğeni

Tamamdır. Müsait olduğumda atarım. Yanlış olmasın R kabinin XLT serisini geldi

1 Beğeni

Transbatur gövde gösterisi…
Yeni Volvo
Fotoğraflar: tr_truckspotter

23 Beğeni

:nazar_amulet: :nazar_amulet:

15 Beğeni

Gerçekte TruckersMp :blush:

5 Beğeni