Dünya'dan Güncel ve Nostaljik Ulaşım Fotoğrafları 📸

UPS beylerin zamanında kulladığı araçlarmış kendileri

9 Beğeni

Fazla modern

1 Beğeni

Kendi sitesinde gördüm henüz test aşamasında muhtemelen hem ön hem arka tekeri dönüyor. 5 10 yıla çıkar.

1 Beğeni

Şehir içi hem otobüs hem kamyon konsepti acaba gerçek olur mu merakla bekliyoruz
Şansa ve volvonun otonom kamyonları vs bakalım hayırlısı
Kamyon ve otobüs şoförü abilerimiz bunları beğenmedi

1 Beğeni

Konsept araçlarının şu zamana kadar meydana çıktığını ben görmedim. Bu da konpsept aracıdır diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Ama scania nın sitesinde var orada şantiye için tuhaf bir kamyon daha var bence scania bunu yapmıştır.

1 Beğeni

Hem kamyon hem otobüs derken tek bir araçta mı? Bu araçlar zaten 5 10 yıla anca çıkar oda çıkarsa. Bunların video suda var bakarsınız.

Bunu diyorsan adı scania axl otonom hafriyat kamyonu
şahsen ülkemize gelmez bu ama eğer gelirse hafriyatçı abiler taksi vs. uber gibi bunlara sataşırlar belli mi olur belki haberlerde görürüz axorcu dayılar sopayla axl nin radarlarını kırıp söverler bizde akşam haberlerde görürüz hafriyat kamyonu şoförleri otonom kamyona saldırdı.
image
image
image
image
image

Hee NXT gelirse iett otobüsleri önüne kırar olay çıkartır.
image
![image|300x168]
(upload://h5K5TqbSaaUpmQGuCZxk0nEzDsq.png)
![image|300x168 (upload://k4oWzjaNFk6kZ7cQCmVZQnRpZf7.jpeg)

Biz şuan bunları konuşurken adamlar çoktan çalışmalara başlamışlar bile…
image
image
image
image
image
![image|275x183]
(upload://mC1yE94rHh34Ml2wNl6pu6cFWl8.jpeg)
![image|269x187]
(upload://xyfmlU7zcPbaj20e9kEXZeYkTWl.jpeg)
image
image

Sahi… hemşehrisi ve rakibi Volvo da başlamış…
Tanıştırayım bu vera …
image
image
image
image

Burada da İsveçli bir maden şirketine otonom fh (16 eski kasa makyajsız olan) bir aracı test ediyorlar.
image
Gene isveçten volvonun otonom çöp kamyonu
image
Buda uluslarası otonom araç ürün gamı

Volvoda bu konuda rakibi ve hemşehrisi scanianın yolundan gitmiş… Otonom hafriyat kamyonu…
image
image
image

Yememiş içmemiş ABD 'ye de aynısını yapmış…
![image|299x168]
(upload://uofjREWadVHQuw4zperhjzLlA7N.jpeg)
image
image

Maelesef çok uzun ama sizi aydınlatayım dedim parktaki dinlenme arkadaşlarıma selamlar

5 Beğeni

hafriyatçıların toplanıp otonom scaniayı kıstırıp sopalarla vurduklarını düşünsenize cok komik sökldfm

5 Beğeni

Axorcular bunu beğendi

2 Beğeni

magnumu sadece ben seviyorum galiba aişasldşasdlişasld

9 Beğeni

Adam akıllı tuning modu olsa da sürsek, taş gibi araç.

1 Beğeni

Buda benim Hi-Way’den sonraki favorim :drooling_face: :fire:
Keşke oyunda da olsaydı :frowning_with_open_mouth:

9 Beğeni

aynen öyle

depositphotos_110923336-stock-photo-red-pearl-scania-r999-by

11 Beğeni

bıyık altından sırıtıyor :smile:

1 Beğeni

Adamlar değişik fanteziler peşinde koşturuyor :joy:

2 Beğeni

Modifiye_ScaniaradB5A4C
Kırmızı_modifiye_tır_resmi

5 Beğeni

Bunları gördükçe (özellikle holland style) aga be bizde niye böyle paintjoblar yapmıyorlar acaba diyorum acaba bizim tırcılar beğenmiyorlar mı yoksa bu tip boya işi yapan usta vs. mi yok , yerlisi vs. yok mu acaba ya da boya işi yapan varsa bizde fiyatı vs. mi pahalı zahmet olmazsa biri beni bu konuda lütfen aydınlatabilir mi?

2 Beğeni

Şimdi Türkiye’de 5 ila 10 arasında holland style tırlar var yok değil. Ama holland style zaman gerektiren bir modifiye tarzı. Zamanı kadar da maaliyeti var. Zaten bu sektörün içinde olanlar ne stil olursa olsun tırda modifiye çok para gerektiriyor.

Misal Alcoa diyelim: 4 lü siyah etiket 2. elden geçen gün bir abim için sordurduğumuzda 12 bin TL dedi. Arka set değil bak arka set olsa 18-19 bin liraya denk gelecek. Krom borusuydu vs. çok güzel temiz yürüyen kırkayak parasına denk geliyor. Bizim insanlarımız da bu maaliyetten kaçıyor onun yerine biraz daha para biriktirip haneye 2. aracını katıyor. Bu işi keyfi yapanlara bakma onlar parayı nerden buluyor inan bilmiyorum.

Senin banlanan eleman olduğunu hissediyorum. Günahını almak istemem ama boş yapma.

6 Beğeni