UPS beylerin zamanında kulladığı araçlarmış kendileri
Fazla modern
Kendi sitesinde gördüm henüz test aşamasında muhtemelen hem ön hem arka tekeri dönüyor. 5 10 yıla çıkar.
Şehir içi hem otobüs hem kamyon konsepti acaba gerçek olur mu merakla bekliyoruz
Şansa ve volvonun otonom kamyonları vs bakalım hayırlısı
Kamyon ve otobüs şoförü abilerimiz bunları beğenmedi
Konsept araçlarının şu zamana kadar meydana çıktığını ben görmedim. Bu da konpsept aracıdır diye düşünüyorum.
Ama scania nın sitesinde var orada şantiye için tuhaf bir kamyon daha var bence scania bunu yapmıştır.
Hem kamyon hem otobüs derken tek bir araçta mı? Bu araçlar zaten 5 10 yıla anca çıkar oda çıkarsa. Bunların video suda var bakarsınız.
Bunu diyorsan adı scania axl otonom hafriyat kamyonu
şahsen ülkemize gelmez bu ama eğer gelirse hafriyatçı abiler taksi vs. uber gibi bunlara sataşırlar belli mi olur belki haberlerde görürüz axorcu dayılar sopayla axl nin radarlarını kırıp söverler bizde akşam haberlerde görürüz hafriyat kamyonu şoförleri otonom kamyona saldırdı.
Hee NXT gelirse iett otobüsleri önüne kırar olay çıkartır.
![image|300x168]
(upload://h5K5TqbSaaUpmQGuCZxk0nEzDsq.png)
![image|300x168 (upload://k4oWzjaNFk6kZ7cQCmVZQnRpZf7.jpeg)
Biz şuan bunları konuşurken adamlar çoktan çalışmalara başlamışlar bile…
![image|275x183]
(upload://mC1yE94rHh34Ml2wNl6pu6cFWl8.jpeg)
![image|269x187]
(upload://xyfmlU7zcPbaj20e9kEXZeYkTWl.jpeg)
Sahi… hemşehrisi ve rakibi Volvo da başlamış…
Tanıştırayım bu vera …
Burada da İsveçli bir maden şirketine otonom fh (16 eski kasa makyajsız olan) bir aracı test ediyorlar.
Gene isveçten volvonun otonom çöp kamyonu
Buda uluslarası otonom araç ürün gamı
Volvoda bu konuda rakibi ve hemşehrisi scanianın yolundan gitmiş… Otonom hafriyat kamyonu…
Yememiş içmemiş ABD 'ye de aynısını yapmış…
![image|299x168]
(upload://uofjREWadVHQuw4zperhjzLlA7N.jpeg)
Maelesef çok uzun ama sizi aydınlatayım dedim parktaki dinlenme arkadaşlarıma selamlar
hafriyatçıların toplanıp otonom scaniayı kıstırıp sopalarla vurduklarını düşünsenize cok komik sökldfm
Axorcular bunu beğendi
Adam akıllı tuning modu olsa da sürsek, taş gibi araç.
aynen öyle
bıyık altından sırıtıyor
Adamlar değişik fanteziler peşinde koşturuyor
Bunları gördükçe (özellikle holland style) aga be bizde niye böyle paintjoblar yapmıyorlar acaba diyorum acaba bizim tırcılar beğenmiyorlar mı yoksa bu tip boya işi yapan usta vs. mi yok , yerlisi vs. yok mu acaba ya da boya işi yapan varsa bizde fiyatı vs. mi pahalı zahmet olmazsa biri beni bu konuda lütfen aydınlatabilir mi?
Şimdi Türkiye’de 5 ila 10 arasında holland style tırlar var yok değil. Ama holland style zaman gerektiren bir modifiye tarzı. Zamanı kadar da maaliyeti var. Zaten bu sektörün içinde olanlar ne stil olursa olsun tırda modifiye çok para gerektiriyor.
Misal Alcoa diyelim: 4 lü siyah etiket 2. elden geçen gün bir abim için sordurduğumuzda 12 bin TL dedi. Arka set değil bak arka set olsa 18-19 bin liraya denk gelecek. Krom borusuydu vs. çok güzel temiz yürüyen kırkayak parasına denk geliyor. Bizim insanlarımız da bu maaliyetten kaçıyor onun yerine biraz daha para biriktirip haneye 2. aracını katıyor. Bu işi keyfi yapanlara bakma onlar parayı nerden buluyor inan bilmiyorum.
Senin banlanan eleman olduğunu hissediyorum. Günahını almak istemem ama boş yapma.