Driveland [Ana Konu]

DRIVELAND yolda zamanınızı nasıl geçirmek istediğinize siz karar verin. Kendini işine adamış bir teslimat sürücüsü, çiftçi veya belki de taksi şoförü rolünü mü üstleneceksiniz? Yoksa sıradanlığa karşı çıkıp kötü adamlarla ilişki kurup adanın her yerinde liderliği mi ele geçirmek istiyorsunuz?

3 Beğeni

serhan aga gene elalemin uyduruk hatalı oyunlarını tanıtıyor. :smiley: zaten sürekli o şöyle böyle demiş :smiley:

drivelandı aylar önce denemiştim. fikir temelde herkesin yapmak istediği şey ama uygulama kötüydü yine o dünyayı inşa etmek vs. bir emek ancak işte yeterli olmuyor. trafik araçlarındaki farların yanıyor gibi görünmesi için atmadan önce o parçaların ayrı model olarak bölünmesi lazım ki trafik sistemine emissive verilip + ışık eklenebilsin ama muhtemelen kötü bir ai trafik sistemi kullanıyor gibi geldi.

• her yerde rahatsız edici aynı ambiyans sesinin kullanılması da zaten amatörlük olmuş. :smiley:
2 Beğeni

Bendekide bir ümit işte belki youtube da birşeyler olur diye uğraşıyorum. Zaten hale rusyada kapalı VPN ile giriyorum birde video yüklemesi tam bir işkence.
Ama hakketten bu oyunda daral geldi :laughing: yazdığı açıklamaya bak çıkardığı oyuna bak.

oyununu görelim tanıtalım oynayalım oynatalım diye klasik yazmak istedim :smiley:

1 Beğeni