Doosan Daewoo Solar 225 LC-V Ekskavatör Modelleme

Olur olur yeriz yeriz

10 Beğeni

Bu tür modellemelerde sizi en çok zorlayan kısım ne oluyor ?

2 Beğeni

Zorlandığım herhangi bir kısım yok doğru yöntemler kullanılmazsa tamamı zor olur

3 Beğeni

Toprak kazma fetişi için loading…

%39 falan…

DOOSAN, DAEWOO, DOOSAN DAEWOO Solar 225 LC-V (Work in Progress) by bertan06, on Flickr

7 Beğeni

Günde yarım saat falan anca ilgilenebiliyorum. Çok kısıtlı bir süre o sebepten ilerleme her zamanki gibi çok yavaş. Bakalım ne zaman bitecek :slight_smile:

9 Beğeni

Konuyu bi hortlatalım bakalım.

1 Beğeni

Abj operatör lazımmı :joy:

6 Beğeni

image

Imgur

Imgur

Imgur

Imgur

Imgur

Harika olmuş, Birkaç fotoğraf eklemek istedim umarım model için bir katkısı olur.

2 Beğeni

Üzümlü kekim…

1 Beğeni

FORUM MAKİNA - İş Makinası ve İnşaat Makinası.

Doosan Hyundai’ye bağlı HD Hyundai’ye satılıp Develon olmuş doğru mu? Eğer doğruysa üzümlü kekimiz artık Develon modeli oldu.

Olabilir Valla takip etmiyorum. Daewoo ve Doosan candır gerisini bilmem :smiley: O yüzden çiziyorum bu makineyi son modellerin tasarımlarını pek sevmiyorum Hitachi hariç.

1 Beğeni

Yerli markamız Hidromek’i nasıl buluyorsunuz? Tasarım ödülü almıştı geçen.

Hidromek candır :smiley:

1 Beğeni

Biraz detay ekleyelim.

4 Beğeni

Hidrolik aksamlar muhteşem olmuş bu arada dozerin farklı ataşmanları olacak mı sadece kepçe şeklinde mi olacak yoksa ileride kırıcı vs gelecek mi?

Eklerim ya onlar kolay iş Farminge yakışır.

Hava ve elektrik bağlantıları tamam gibi.

5 Beğeni

Koca internet aleminde modellediğim şeylerin referans kıtlığı halis midir harbiden çok cinsel bir şekilde sövecem şimdi aw.

1 Beğeni

Bugün seninkini Pendik Kurtköy gişeler kavşağının orada gördüm hani şu viaport avm karşısındaki şeritte en sağ taraf mezarlığa gelmeden hemen orada yol genişletme çalışmalarında kullanılıyordu yanında 1 tane jcb beko loder 1 tane mst ekskavatör vardı. virajı alırken turuncu rengiyle dikkatimi çekti 225 lc-v mi diye gerçekten öyleydi.