DCS World - First in Weasels Over Syria #1 (Türkçe AI Dublaj)

Selamlar.

DCS için bir ekibin kafa kafaya verip yaptığı güzel bir görev serisi var. 12 adet kapsamlı görevden oluşuyor detayları şuradan inceleyebilirsiniz. Görevleri yapabilmeniz için Suriye haritası ve F-16 modüllerinin olması gerekiyor. Fiyat malum biraz tuzlu gelebilir ama ilk 4 görev ücretsiz Discord grubunda paylaşmışlar.

Çok bilgim yok sanırım gerçek görevlerden esinlenilmiş ve pilotlarla beraber hazırlamışlar. Sesler konuşmalar görev dökümanları vs. bayağı kapsamlı yapılmış. Bu da olayı biraz daha ciddi ve keyifli kılıyor. Politik meselelere girmiyorum bölge zaten Suriye :smiley: A ülkesinin çıkarları B ülkesiyle uyuşmuyor olabilir vs. işin o kısmına bakmaya gerek yok.

İlk görevden çok keyif aldım bana göre güzeldi. Zaten aslında ilk görevi öğretici gibi yapmışlar basit ama güzel olmuş. Mesai saatleri dışında yapay zeka ile dublaj deniyordum bahane oldu bu görev. Yaklaşık 300 ses dosyası var görevde şu an. Olumlu olumsuz bütün görev boyunca sizi lider uyarıyor kule uyarıyor kontrol uyarıyor vs. o yüzden her sesin çeşit çeşit varyasyonu var. Bir kaç çeviri hatası dışında bitti sayılır. Yakında paylaşırım denersiniz.

Teaser :smiley:

4 Beğeni

Çevirilerde hatalar olabilir vaktim olursa düzelteceğim şimdilik böyle olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Biri şu adama imkan versin acil. :smiley: Güzel olmuş. VR’ı alınca sen rahat durmayacan belli oldu :smiley:

2 Beğeni

VR büyük nimet imkanı olan herkes alsın bence :smiley: Eskiden bu seslendirme olayları paralı değildi ücretsiz olanlar da Yeşilçam gibi seslendiriyor. Cepten biraz para gitti ama olsun değer.

5 Beğeni

@bertan06 Abi youtube kanalın hayırlı olsun.güzel oyunmuş dcs. Allah seni güzel yerlerde görmeyi nasip etsin.kanal bayağıdan beri vardı ama içerik yoktu.iyi akşamlar.:hugs:

2 Beğeni