İnsanın oturup yeniden bütün prosedürleri checklistleri ezber edip şu simülatörde F-16 uçurası geliyor da ah vakit ahh… İş hayatı ömrümüzü yedinnnn
ki realese version dan beri bos bırakmadılar gelisti sistemler maalesef abi hic uyumamak falan lazım mesai gosterebilmek icin
evet ben de yayın sonunda @vanillamango gazlamasıyla indirmeye başladım zaten indirecektik de işte…
şimdi attıkları maile de cevap yazıyorum en azından suriye haritası falan versinler de uçmaya takılmaya mazeretimiz olsun
3d cloud combat simulator olmuş
Valla geçen aylarda ben de indirdim kaldı öylece bakamadım. Ucuz yollu bir de throttle ve stick bulmuştum o da kaldı Falconda HARM atış prosedürlerine kadar geldiydim o zamanlar F-16 modülü yoktu dcs de. Şimdi var vakit yok
Evet görmüştüm. Yavaş yavaş ilerletiyorlar ama tam incelemedim. Sanırım SMS ekranı ve MFDde sorunlar vardı en son bazı şeyler kullanılamıyordu yanlış anımsamıyorsam bi bakmak lazım
Eve gidip şu simülatörü indirip mağaralara falan DTOSla saldırasım geliyor mk-82 falan atabiliyoz mu?
Unguided Bomb : Mk-84, Mk-82 LDGP, Mk-82SE, Mk-82AIR, BDU-33, CBU-87 ve CBU-97
Senin yüzünden zehirleniyorum şu an oyuna gelmemem lazım oyuna gelmemem lazım oyuna gelmemem lazım
@HasanOfke den de ozur dıledım bugun sıze yaptıklarım ıcın ama abi sende falcon gecmisi var sen gelmicen de kim gelecek
VFA-22 filoyu kuruyoruz o halde
indi giriyorum şimdi sonumuz hayrolsun
Yok be şu anki kafayla anca militari takat yakın kol uçarım Ama şimdilik 1-3 hold-short diyelim
DCS World için uzun süredir beklenen yeni 3D volutmetrik bulutların yer aldığı 2.7 güncelleme betası sonunda çıktı. Gerçekçi☁️ bulutlar ve hava durumu süper sürükleyici bir uçuş deneyimi sağlıyor.
bizim de bir hornetimiz olmalı biz de uçabilmeliyiz!
Beta diger simler gibi sadece gokyuzunde degiskenlik gostermiyor cockpit icersinde de environment ambiance reflection ı hissediyorsunuz

Mission editorde falan çok güzel değişiklikler var. Süper oldu bu. Bu arada ayarlarda bulutların kalitesi ayarlanabiliyor. SSAO vs.
Cockpit bana garip geldi ya yeni yansıma ile ama gerçekçi duruyor yarın akşama doğru uçalım @vanillamango