Dakar Desert Rally (ana konu)

Dakar Desert Rally, 4 Ekim’de çıkıyor.

SnowRunner’ın kullandığı motor var. Haliyle yeni SnowRunner(isim farklı olacak) için şimdiden fizik motoru bakımından nasıl olabileceğini göreceğiz.

yeni oynanış videosu

3 Beğeni

Mod desteği olmayacak galiba? Modlar yoksa 1 haftada unutulur oyun o zaman çünkü SnowRunner’i hala oynuyorsak modlarından oynuyoruz.

1 Beğeni

Çıkışa bu kadar az kalmışken neden daha adam akıllı bişey göremedik ben onu anlamadım

Fiyatı artacak diye geçen ay almıştım, öyle de olmuş :smiley:

Ekran görüntüsü 2022-09-13 212636

Bir kaç saat öncesine kadar 61₺ idi. :smiley: Biraz daha bekleyip ön sipariş verecektim ama taklaya geldik.

1 Beğeni

:clown_face: bedava key gelmezse geçmiş olsun

1 Beğeni

O kadar üzülmeye değmez şahsen sonuçta yarış oyunu bu tüm araçları deneyip tüm parkurları bitirince boşluğa düşeceğiz WRC oyunlarında olduğu gibi. Ben bilerek almadım malum ortamlara düşünce bakar silerim :smiley:

1 Beğeni

Bende bilerek almadım

1 Beğeni
2 Beğeni

Videoda büyük kaos ortamı var tek anladığım bu vallaha, bide kontol biraz cacık gibi duruyor.

kokpitte direksiyon animasyonu derecesi çok az yine gamepad hedefli bir oyun aslında bu kadar sürede o altyapı ile ancak bu kadar olur.

1 Beğeni

olumsuz incelemelerle çıkmış.

1 Beğeni

Deneme fırsatın oldumu hacım sen ne düşünüyorsun oyun hakkında ?

daha almadım az önce bi yayın izliyordum da nebileyim casual hedefleniyor oynanır mı oynarsın ama fizikten beklentin olmayacak. unrealde kalmış motor değiştirmemişler.
ortam da güzel ama @vanillamango ile izlerken baya bi detayları yakaladık ya da olmamış olan yanlarını dediğim gibi gayet normal casual kitle için yapılan bir oyun ve oynandı mı oynanır. sürekli gidiyorsun. ilk oyuna göre tabii daha iyi olmuş hak ettiği seviyeye gelmiş. yarın mail atarım belki gelirse bakarım.

2 Beğeni

Valla bende snowrunnerla olan bağlantısından dolayı bi heyecanlandımda . Videoları izleyince çok sevemedim . Kararsızım alıp almamakta .

snowrunner motorunu kullanmıyormuş ancak yol haritasında snowrunner araç paketi bile var ama işte bu oyun ileri derecede bir simülasyon değil. ne kadar sevsek de o dünyada bir süre sonra aynı araçla gitmek keyifli olmayabilir. tekrara düşer ama oynamadım işte bazen de ne olduğu belli oluyor.

2 Beğeni

bu akşam oyunu oynadık baya güzel olsa da :confused: vallah nebileyim para verirsiniz öyle dümdüz gider oynarsınız. profesyonel modda checkpointleri göstermediği için keyiflidir ama bir süre sonra sesler ve fizikler size sıradan gelecek ve ilk sürümde her şey biraz dengesiz gibi olmuş.

ilk oyun diyelim buna öncekini siliyorum. bundan sonraki oyunda fizikler gelişmelidir. eğer her sene çıkarıcaz falan derlerse yandık.

1 Beğeni

250 tl buna verileceğine uncharted steam’de 320 tl mi ne al geç :smiley:

61tlden alanlar için yeterli bir fiyattı dahası olmasa da olur. çok güzel bir olay ama nebileyim kafamı becerdi dün gece :smiley:

2 Beğeni
1 Beğeni