Öncelikle herkes’e merhaba. Ben paketimi değişmek istiyorum şuanda 8 mb kullanıyorum eğer resimdeki gibi onay kutusuna basıp onayla dersem anında hızım yükselirmi? Ayrıca bi sözleşmem var resimdeki gibi 2022 de bitiyo bi alakası varmı onunla
Çoğu yerde bu konuyu açtım fakat cevabımı alamadım herkes sürekli bu paket kötü diyor ben iyimi diye sormuyorum sadece anında hızım artarmı ve extra olarak maximum kaç tl öderim bu arada altyapım en fazla 16 mb destekliyo
ön bilgilendirme formunu okusan aslında sorunun cevabını alabilirsin
dün gece okumuştum da şimdide okudum çok sağolasın gözümden kaçırdığım bi yer varmış.
(Ayrıca ne varsa simulasyonpark’ta var!!!)
cevap bulabildiysen ne mutlu
sözleşmen varsa ama üst pakete geçmek istiyorsan sözleşme bozma cezası ödemiyorsun ama bu işlemi kendin yapma twitter’dan yaz onlar arasın sana teklif versin daha ucuza bile önerebilirler pahalı fiyat verirlerse bu kampanyanın adını söyle sende alo paket var yeni geçeceğin kampanyada yoksa ceza ödersin, sözleşmeye devam edip üst pakete geçiş için fiyat iste, sözleşme bozma cezası var derlerse aynı kampanyanın üst paketine geçince yok sizin benden onay aldığınız sözleşmede yazıyor dersin.
hiç kimseye sormadım direk geçtim valla hızım da arttı