scs ile ilgisi yok steamde sıkıntı yaşıyorsunuz hesap detaylarında bu satın almayı tamamen iptal edin yeniden deneyin cüzdandan çekmemesi mümkün değil
steam destek hiç mi yazmıyor? bildiğin bug falan olmuş sizde
yok abi dün attım hala cevap yok
Yazmıyorlar. 3 dilde yazdım durum hala aynı
o başarısız kısmında üzerine tıklayınca açıldığında neler yazıyor? steam uygulamasını kapatın tarayıcıda girip tekrar satın almaya çalışsanız ne olur? ya da steam guard devrede mi? nebileyim böyle ayrıntılar bozuyor olabilir diyeceğim de ilk defa oyun satın almıyorsunuz sonuçta
yok abi her şeyi denedim olmuyor tarayıcıdan almayı denedim başka bilgisayardan almayı denedim yine aynı
bu da guard abi
teamviewer bilgilerini atarsan bir bakarım 5 dk. içinde nebileyim anlayamadım saçma bir durum bildiğin alıp hediye edemiyorsun
Sonucu merakla bekliyorum
1 dk abi indiriyorum
Steam yeni bir kural eklemiş. Steam cüzdan kullanarak hediye göndermede sınırlama getirmişler. Yani hediyeyi kredi kartı ile alıp göndermek gerekiyor. Steam cüzdandan sadece o hesaba bir şeyler alınıyor.
Şaka gibi çok teşekkürler
neyse artık csgo itemi alıp 1 hafta sonra kendime atacağım yapacak başka bir şey yok
Sonunda çözdüm Steam Destek ile iletişime geçip DLC’yi alamadığını belirtirsen hesabını güncelliyor ve alabiliyorsun Steam Destekten daha hızlı yanıt almak için ise İngilizce yazmamız gerekiyormuş.
Bende alamadım etsde dlc desteğe mesaj atıp durumu bildirdim geri döndüler aynı ürünü indirimli linkini gönderdiler mailden şimdi 2 lira ucuza almış oldum
Dostum çok teşekkür ederim fakat ben diğer hesapla karttan almıştım hatayı düzeltemediğimiz gün iş işten geçti yani
@Haso532 ne yazdın tam olarak banada atarsan aynı sorunu yaşiyorum şuan
hocam kendim çözdüm telefondan mobil veriyi açıp atınca sıkıntı çıkmıyor deneyebilirsiniz