ilerleyen zamanlarda 120-130 dolar civarına bıçak almayı planlıyorum. aklımda bunlar var. sizce hangisini almalıyım?
bir de steamden almayı düşünüyorum ancak komisyon olayını da göz önünde bulundurmam gerek. steam bakiyesi ile komisyon olmadan alabileceğim bir site biliyor musunuz? yardımcı olursanız çok sevinirim.
keşke steamdeki bakiyeyle, steami söz konusu site hangisiyse ona bağlayıp o siteden alabilseydik güzel olurdu. komisyon işine mecbur gireceğim o zaman. teşekkürler. peki hangi bıçağı önerirsin?
mermilerim gitmiyor ama olsun hud değişikliği geldi, sol el yok ama olsun zeusa skin geldi, oyun ölüm maçında kasıyor ama olsun artık kimlerin xp bonusu alanları anlayabileceğim, cache train yok ama olsun kukri knife geldi, keleşle tek tek sıkıyorum ve silah spraye düşüyor ama olsun arka plana baggage haritası geldi, operasyon yok ama olsun artık galibiyet alınca sevinç yapabiliyoruz, skinlerin siyah yerleri gri görünüyor ama olsun yeni stickerlar geldi…
atölye mapinde silah seçmek için duvardaki silaha tıklıyorum oyundan atıyor, rekabetçide oyunum 4-5 kere birkaç saniyeliğine dondu, envanterimizdeki silahların da görüntüsünü değiştirmişler çok kötü olmuş. çok parlak.
cs:go’yu kendi elleriyle bile isteye bitirdiler resmen. 8 gb güncellemede ölüm maçının gelmesi, silahı artık birincil bakış açısıyla inspect edebilmek ve haritalardaki ufak tefek hataları düzeltilmesi dışında kayda değer hiçbir şey yok. hepsi ya kozmetiğe odaklanan ya da ana menüyü zengin göstermeye çalışmaya odaklanan özellikler olmuş.
Şu anki vaziyeti berbat ve korkunç.
Csgodada seçkin değildim ama bu kadar hile yoktu.Tek tük smurfler gelirdi o kadar.
Ses yapmıyorum,lag yaşamıyorum adamın bana bakması ve kafama iki mermiyi sıkması 0.1 saniye sürüyor. Common bir pre fire pozisyonunda olsam anlayacağım oda yok.
Adam chate zaten banlanmadığımdam açıyorum diyor birde üstüne.
Seçkinseniz kasa düşürmek harici zamanınıza değmez.
Gerçi keşke hile tek sorun olsa ama neyse…
Hem görev hem de rozet yok. Zaten operasyon olduğu hiçbir yerde yazmıyor. Bazı YouTuber’lar operasyon olarak adlandırmışlar. Bu bir çeşit etkinlik ama bilet aşırı pahalı. Hiç almayacağım bir amacı yok. Operasyon olsaydı düşünmeden bilet alırdım.