Clash of Clans hesap kurtarma hakkında

Merhaba arkadaşlar konu dışı biliyorum fakat 2 gündür araştırmadığım bir yer kalmadı üzgünüm.

Bundan bir kaç yıl önce clash of clans oynuyordum daha sonra bırakma kararı aldım. ve iki gün önce dönmek istedim kayıtlı ilerlememin olmadığını gördüm. oyun içi bot ile hesabımı kurtaramıyorum destek e postalarına yazdım 2 gün oldu geri dönüş yok bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

Oyuna ıd ile giriş geldi yaklaşık 1 2 yıl önce biliyorsundur, eğer o zaman hesabını ona bağlamadıysan biraz zor, ikinci olarak oyuna ilk başladığın gmail’in de oturum açıp öyle gir oyuna zaten hesap değiştirme kısmından gmail ile de bağlanabilirsin, google play oyunlar ilerlemeni kaydediyor orada da oyunu kurduğun zamanki gmail’in ile giriş yap eğer o gmail ile deneyip de hala sonuç alamadıysan başka bir yol gelmiyor aklıma, normalde google play ile bağlan dediğinde gmail ve şifreni girdikten sonra ekran gelir işte TH11 XXX isimli köyüne bağlanmak istiyor musun diye sorar ONAYLANDI yazarsın giriş yaparsın bunu otomatik açması gerekiyor google play ile bağlan dedikten sonra

1 Beğeni

oyunu bırakmadan önce hesabım google play e bağlıydı evet. fakat askere gittikten sonra evdekiler ne yaptıysa eski gmail imde 1sv köye bağlanıyor. arkadaşlarımdan baktığımda köyüm hala aktif şekilde duruyor gözüküyor ama erişemiyorum. daha önceleri oyun içi alım yapmıştım onların faturalarını vs sormuşlar gönderdim ama geri cevap gelmiyor

1 lvl köye bağlandıktan sonra ayarlar kısmına google play ile bağla kısmına gel bir kere bas sonra tekrar bas hesap seçim ekranından oyunun bağlı olduğu senin bildiğin gmail e giriş yap bağlanır

az önce süpercell den yanıt geldi köy silinmiş gözüktüğü için vermeyeceklermiş. onca emek boşa gitti resmen

1 Beğeni