Bu sefer gerçekten Almanlar iyi bir oyun yapmış gibi gözüküyor. Grafikler iyi gözüküyor, renk paleti pastel boya gibi değil Yani The Bus a çok içime sinmediğinden dolayı almamıştım ama bu oyun içime sindi gibi.
Merak ettiğim konu optimizasyonu başarılı olduğunu söylüyorsunuz bunu kendi kullandığınız ekran kartı ve işlemci ile belirtebilirmisiniz.
Geliştirici her ne kadar Alman olsa da Avusturya’dan olduğu için olabilir bu fark Bir de Aerosoft etkisi yok bu oyunda, geliştirici de yayıncı da ViewApp, sonunda! Umarım bu eninde sonunda bizim işimize gelir tabii ki
Bende Ryzen 5 5600, RTX 3060 Ti ve 16 GB bellek var. Yüksek-orta karışık ayarlarda 40 fpslerde dolanıyor nedense. OMSI 2’den kat kat iyi optimize olsa da bir The Bus değil optimize konusunda. Herhalde zamanla iyileşir. The Bus da çıktığında daha sorunluydu optimize olarak, en son DLSS de eklenince hiçbir sorun kalmadı diyebilirim. The Bus’a DLSS eklenene kadar dört yıl geçti ama o ayrı bir videonun konusu hahaha.
Geliştirmeyi bırakmayacaklarını söylüyorlar ve şimdiden gelecek yıl için harita planları var. Ücret konusu can sıkıcı olsa da beni daha çok endişelendiren şey geliştirme konusunda ikinci OMSI vakası olmasın da. Yani oyun yarım yamalak kalmasın sonra. (OMSI 2 maalesef yarım kalmış bir oyun aslında, birçok optimize sorunu barındırması bunu doğruluyor.) Gerçi bu sefer iki amatörden ziyade TML gibi, SCS gibi ciddi bir ekip var işin arkasında ama güvenemiyorum işte nedense.
Merhaba ; Ryzen 7 7700x ve Asus RTX 4070 Süper ; ultra ayarlarda 50-60 FPS.
bu arada sanırım Türkçe Dilde gelecek.
Trafikte iyi , mesela diğer hat otobüs ve tranvaylar trafikte. Bence TML The Bus onca yıl geldikleri nokta ile , bu oyun takımının yeni yayınladıkları halde bu kadar iyi olmaları benide mutlu etti

Bu arada destek konusunda fikir sahibi olmak için bakayım dedim de 2020’de çıkan, ViewApp tarafından geliştirilip Aerosoft tarafından yayınlanan TramSim Vienna - The Tram Simulator isimli oyun, Steam haberlerine göre yaklaşık iki yıl güncelleme almış. Ayrıca bu oyundan tam bir yıl sonra TramSim Munich - The Tram Simulator isminde aynı ayarda bir oyun daha çıkmış. Bu da dokuz ay gibi bir süre güncel kalmış görünüyor. Tabii şimdi ne olur bilemem. O zamandan bu zamana arada Aerosoft yok bu bir, daha kapsamlı yani otobüs de içeren bir yapım karşımızda bu da iki.
Üsttekilere ek olarak 2023’te çıkan ve pek beğenilmemiş CityDriver diye bir oyun yapmışlar. Hatırladım şimdi, Münih’te geçiyordu, The Bus’ın arabalı versiyonu gibi duruyordu ama fiyasko olmuştu Bu ise sadece beş ay güncellenmiş görünüyor. Yayıncı yine A ile başlayan malum yayıncı. Bu oyundan sonra da zaten CTS çıkmış.
CityDriver yorumlarına bakılırsa artık CTS ile beraber ders almışlar.
Tüm yapımlar burada: ViewApp - Produkte kaufen
Ama hepsinden bahsetmişim Güncelleme süreleri giderek düşmüş ibretlik bir şekilde. Önce iki yıl, sonra dokuz ay, en son beş ay. Bakalım bu ne kadar güncelleme alacak?
Hocam ilk önce cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bende İntel 12400F ve 4060TI 16GB lık versiyonu var ve 16Gb bellek var. @bkaakco ile benzer güçte sistemim var. Şuan en iyisi benim için yaz indirimlerini beklemek o şekilde bir nebze ana oyun biraz indirime girer belki.
Duraklarda yolcu inip binme kapı açılıp kapanma animasyonları yok. Bu bir ayar mı ? yoksa henüz oyunda bir hata mı ?
Oyunu ilk açtığımda otobüs ve haritanın yüklenmemesi şeklinde hata aldım. Muhtemelen her oyuncuda farklı hatalar görülüyor. Oyunu kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Tüm animasyonlar çalışıyor ancak el freninin bulunduğu bölgedeki butonlara erişim izni yok, söylemiş olayım.
MAN’ın vites geçişleri çift kavramalı şanzımanlar gibi. Diğerlerinin videolarını incelemedim. Biraz daha gelişsin o zaman denemeyi düşünüyorum.
alıp oynamaya başlayan arkadaşlar hangi budleyi almayı önerirsiniz
ben indirime girerse şu paketi almayı düşünüyorum. almışken tüm otobüsleri denemek lazım.
O paketi bana göndermişlerdi dün gece indirdim ama daha girip bakamadım. Pazarlama çalışmalarını. Ansgar’ın ekibi nplay games yapıyor. Neyse ben kaçar baş ağrısından durulmuyor.
oyun gelecek vaad ediyor parktakilerin dediğine göre omsiden baya ilham almışlar. bakalım gelecek ne gösterecek ama ben baya beğendim izlediğim videolara bakacak olursam yalnız omsi gibi optimizasyonu kıt olursa sıkıntı olur ama dlss fsr yle onu da aşarlar ilerde. neyse bakalım görelim neler olacak.
Ben de izledim AI otobüs ve tramvay olayı müthiş şehir canlı görünüyor. The Busta bu yok işte can sıkıyor
optimizasyon sorunu yaşamadım 50-65 fps takılmasız 3 saat oynadım.Ultra ayarlarda.
o zaman çok iyi indirimlerde almayı düşünüyorum bakalım. ben de 4050 var üzmez diye düşünüyorum.
35 Dolar olan bütün DLCli paketi aldım. Arada Tranvayda eğlenceli oluyor. Oyun içinde belli seviyeye kadar 2 araç kullanabiliyorsun.
Deluxe pakette standart solo araçların körüklüleri var ek olarak. Onun dışında aynı. Ben körüklü severim diyen 12,5 değil 19 Dolar verip deluxe almak zorunda maalesef. @Demir_Pence
Oyunda takılma yok evet de fps daha yüksek olabilirdi bence. Çok bir beklentiniz olmasın optimize konusunda. Bir GTA V değil
şuanki kurla 1357 TL + banka komisyonu değer mi oyunu almaya