Merak ettiğim yeni alanlar ne zaman gelişiyor, Kafkasya neden olmasın? Bu benim ilk ciddi projem, “Kafkasya Genişlemesi”. Burada, harika Kafkasya bölgesini ProMods’a bir eklenti olarak aşağıdaki şekilde genişletmeye odaklanacağım…
EKLENTİ HAKKINDA:
ETS2 için v1.0 1.46 – ProMods Kafkas bölgesini iki şehirle genişletir – Zugdidi ve Anaklia.
KURULUM:
Lütfen “CaucasusExpansion_Final.scs” dosyasını ETS2 kurulum dizininizin mod klasörüne bırakın. Mod yöneticisinde, eklentiyi ProMod’ların üzerine yerleştirin.
HATALAR:
Bulduğunuz herhangi bir hata varsa, lütfen ProMods forumuna koymaktan çekinmeyin.
KULLANIM ŞARTLARI:
Bu eklentinin paylaşılmasına/yeniden dağıtılmasına/değiştirilmesine izin verilmiyor.
KREDİLER: SCS Yazılımı ve ProMods.
RİCA ETMEK:
Yaklaşan bir sürüm (1.1) yakında gelecek. Gelecek şehir Ardahan’a oldukça yakın ve tabii ki oraya girmeyi planlıyorum (ama Türk hayranlara saygı duyuyorum), ancak halihazırda sizin tarafınızdan yapılmış Ardahan şehirleri varsa, Türk topluluğu, lütfen bana DM ve şehrinizin gelecekteki sürümlerimde gelmesini sağlayacağız. Eklentimin tanıtımında kredilendirileceksiniz.
Umarız çoğunuz eklentiyi indirmişsinizdir ve onunla sürüşünüzün keyfini çıkarmışsınızdır! . Her neyse, bir sonraki sürüm (v1.2) için hazırlıklar çoktan başladı ve bu sefer bu resim anlatacak.
Eklenti, ETS2 1.47 için güncellendi. Bu eklenti aşağıdakileri içerir:
v1.2 – Sürüm 1.2’de Ardahan ve Çıldır olmak üzere iki şehri dahil ederek Doğu Türkiye’ye genişliyor.
Bir sonraki sürümle ilgili sorular truckymods web sitesinde yayınlanmıştır.