Call of Duty’nin bir sonraki oyunu olan “Modern Warfare 4” 23 Ekim 2026 da çıkış yapacak.
Oyunu satın alanlar çıkıştan 1 hafta önce 16 Ekimde Hikaye moduna erken erişim sağlayacak.
Modern Warfare 4 Erken Erişim Betası21 Ağustos - 25 Ağustos tarihleri arasında oynanabilecek. Beta 21:00 da açılacak.
Erken Erişim Betasına katılmak için oyunu satın almanız yada erken erişim beta kodu etkinleştirmeniz gerekmekte.
Discord, Nitro üyelikleri olan kullanıcılarına erken erişim beta kodu veriyor.
Elinizde Erken Erişim Beta kodu varsa kodu aktif ettikten sonra Call of Duty den gelen mail ile Steam’dan kod etkinleştirilip MW4 Beta oyununa sahip olup indirebilirsiniz.
Modern Warfare 4 Açık Beta ise 28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında oynanabilecek.
Açık Betaya oyunu almayanlar dahil herkes katılabilecek.
Wardogs’la olacak iş değil hocam işin piri burda.
Battlefield 6 ilk başta iyi geldi ama oyunda sürdürebilirlik yoktu. Bir süre sonra sıkılıyorsun sarmıyor oyunun en büyük sıkıntısı buydu. 100 dolara satın aldım 2 ay dolu dolu günlerce saatlerce oynadım sonra sildim.
Call of Duty Black Ops 6 ve 7 saçmalığını zaten söylemeye gerek yok.
Modern Warfare 4 ile tekrardan Modern Warfare ruhunu yaşamak DMZ moduna kavuşmak yeterli Call of Dutyciler için.
haklısın zor değilde maille steami bağlamak işime gelmedi sınırlı süreli olduğundan dolayı, bir simülasyon için o naneyi yedim key de gelmedi spam basıp duruyor şimdi.
3 saat kesintisiz Beta oynadım arkadaşlarım dahil üçümüzde fps drop yaşadık betada olur diyip geçtik onun haricinde Atmosfer Black Ops dan farklı eski Modern Warfare tadını veriyor öylede olmalıydı özlemişiz.
Son 3,4 senedir çıkan COD lardan dolayı artık zevk alamıyorum. Dediğin gibi BF6 da sürdürebilirlik yok ama yine de bana hala daha dengeli bir oyun olarak hissettiriyor. (Beklenti ve içerik olarak) Umarım az da olsa eski mw hissiyatı verir yoksa artık cod un gözümde bir ciddiyeti kalmayacak.
Beta süreci şuan için benim ve arkadaşlarım için iyi gidiyor görüşlerimiz pozitif yönde. Zaten 100 dolar bayılacaz bu oyuna orası kesin. Tam sürüm çıktığında Warzone ve DMZ atmosferlerine bakıp net sonuç çıkar.