Çalınan Steam Hesabım Hakkında

Arkadaşlar merhaba,

@blackmoon patrondan bana bir mesaj geldi Steam-Gift 50$ falan birşeyler yazıyordu. Siteye girdiğim zaman ise hesabım kapandı ve hiçbir şekilde ulaşım sağlayamıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Muhtemelen çalındı hesabım.

1 Beğeni

aman be kardesım ya sımdıye kadar onla ugrasıyorum banada yusuf soyledı herkese mesaj gıtmıs benden hesabımı calıp butun envarterımı bosaltmıslar serefsızler…,
steam destege gırıp hemen hesabıma ulasamdıgına daır hesap kurtarma bolumune olayı dırek yaz gonder

1 Beğeni

Yazdım zaten de inşallah kurtulur. Envanter’im ETS2, ATS ve CS ucuz silahlarım var. Onlar da gitsin. Yeter ki oyunlarımı alayım.

O linki kim çıkardıysa ne yazıkki benimde hesabım çalındı umarım geri alırım

Öncesinde başıma geldiği için bu konuda tecrübeliyim. Genelde bir siteye yönlendirildikten sonra farklı bir sistemle kendi hesaplarına saniyesinde geçiş yaptırıyorlar hesapları. Ben benim hesabımı çalan kişinin, Ukrayna’da E-Spor grubunda yer aldığını ve bir otelde konaklarken bu işlemi Laptop’undan yaptığını araştırıp bulmuştum. Sonrasında hesap tekrardan ortalama 6-7 saat sonra Steam Destek ekibi tarafından bana teslim edildi eksiksiz bir şekilde. Steam bu tarz olaylarla çok karşılaştığı için. Direk müdahale edip hesabı müthiş ivedilikle kurtarabiliyorlar.

Patronuna dava aç.

Hesabı geri aldım siz ne yaptınız alabildiniz mi?

1 Beğeni

Ben hala alamadım. Envanter duruyor mu?

Herşey duruyor destek ten ticket açmadınmı normalde alman lazım mailine bak istersen

Bakıyorum sürekli. Mail’de atıyorum ama hala dönmediler. Sahibi olduğum için gerekli satın alırken kullandığım kart bilgilerini sordular.

Benimde başıma gelmişti 3-4 yıl önce, ben 2-3 gün içinde anca alabilmiştim hesabı. Envanter açısından da bir kayıp yaşamamıştım hatırladığım kadarıyla, merak etmeyin illa mi geri alırsınız hesabınızı fakat envanter gidebilir dediğiniz gibi

Envanterim o kadar dolu değildi. ATS ve ETS2 full envanter ve CS2 ucuz silahlarım var. Onlar gitsim gözüm görmüyor hiçbirisini.

Dün gece bulunduğum talebi bugün iptal edip ardından ilk e posta adresimi, telefon numaramı, en son alışveriş yaptığım kartın markası ve son dört hanesinin içinde bulunduğu yeni bir talepi 2 saat önce oluşturabildim. İnşallah dönüş yaparlar.

hesap erişimi olanlar arkadaş listenize discord gruplarınıza sosyal medya hesaplarınıza mutlaka duyuru yapın virüs gibi yayılıyor, o oltalama linkinin etkileşimi steamin dolara geçmesiyle tuzu biberi oldu, herkesin kupon kovaladığı dönemde o sahte linke kanmamak elde değil, insan görmek istediğini görünce anlayamıyor

1 Beğeni

dönüş gelir merak etme ama hemen gelmiyor

Bu süreçte envanterim boşalmaz inşallah.

Arkadaşlar, özellikle discord veya steam mesajları üzerinden steam hesap profilinizi kopyalayıp “is this your account” ile başlayan mesajları direkt engelleyin. Steam market üzerinizde sözde sizin hesabınız ile cs takası veya alışverişi yaptığını iddia edecekler ve hatta photoshop ile bunu inandırmak isteyecekler. Bir işlem yapmadığınız takdirde hesabınızın şikayet edilip adminler tarafından silineceğini söyleyecekler. Sizi sözde steam adminine bağlayıp (kendi adamlarından biri admin değil) hesabı kurtarmanız için alışveriş listesini atmanızı isteyecekler, bu alışveriş listesi ile hesabınız adına “hesabım çalındı bu da alışveriş listem” adı altında hesabınızı ele geçirecekler.

Bu son 2 yılda birçok kez karşılaştığım ve bizzat bana yapmaya çalıştıkları bir dolandırma yöntemi. Bu arkadaşlarla inanıyormuş gibi davranıp işi dolandıra dolandıra eğlenebilir, onları kudurtabilirsiniz.

Bu arada Sonyden geldiği gibi görününen playstation hesabı için şifre değiştir mailleri dolaşmaya başladı. Hemen anladım sahte olduğunu. Daha logodan belli bağırıyor ben sahteyim diye. Ben direk çöp kutusuna attım. SİZ TALEP ETMEDİKÇE ŞİFRE DEGİŞTİRME MAİLİ GELMEZ. SAKIN İNANMAYIN!!!

TOPLU SALDIRI DURUMUNDA DA SONY BİZZAT ACİKLAMA YAPAR ZATEN.

Hesabımı kurtarabildim sonunda. Herkese desteğiniz için çok teşekkür ederim.

4 Beğeni

Hadi çok geçmiş olsun