Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

adamlar bizden daha iyi içerik çıkartıp parayla satınca kuduruyoruz, bedava olup çok popüler olan modları çalıp yeni oyuna dlc olarak koyup para ile satıyoruz, fs tam olarak bunu yapıyor, scs karışmıyor.

İnstada ets2yi tahttan edecek oyun, ets2nin tahtına bomba koyan oyun vesayre başlıklı videolar görünce gtmle gülesim geliyo. Neymiş ETS2de olmayıp yeni tır oyununda olan özellik koskoca ets2yi tahtından edecekmiş :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

hangi oyunmuş o :smiley:

Road kings

üff şu an instada paylaşsam süper olurdu kolpadan

Misal bu video ausgdjsgsjshsgsgsg bombayı koyup gitmişmiş, ets2nin korkulu rüyasıymış
Reklam değildir !!!

ETS 2 ve ATS’nin yeri ayrı, Road Kings’in yeri ayrı. Bizler için iyi bir alternatif olur. ‘Tahtından edecek’ falan, boş laflar bunlar; her yeni oyun çıkacağında aynı hikaye dönüyor. :laughing:

2 Beğeni

Böyle boş laflar beni yeni çıkacak oyunlardan soğutuyor, düşman ettiriyor :pensive:

1 Beğeni

kimin tahtından olacağını bilemezsiniz yalnız

2 Beğeni

Simulasyon Turk, Instagram: "Road Kings, 11 Mart 2027'de çıkacağı için ETS 2 öldü demişler şimdi ATS düşünsün demişler... *Türkçe dil desteği var. Multiplayer yok beğenmezsiniz siz :) Körük patlamıyorsa ben de oynamam. ***'yi soran yok. #roadkings #americantrucksimulator #saberinteractive #sabergames #ets2 #eurotrucksimulator2 #simulator #simulasyonturk #trucks #american #internationaltrucks #macktrucks" dsfdsfs

1 Beğeni

Açıklamayı kimse okumuyo direkt videonun başına yazsaydın :grin::grin::grin::grin:

onlar okur okur ne çakaldır onlar

Makara geçiyoruz arada ama Road Kings olsun, ETS2, ATS olsun, hepsine emek harcanıyor sonuçta. Hepsini de oynarız; bunlar sadece etkileşim almak için yapılan boş laflar. :grinning:

1 Beğeni

Ets2yi bir oyun tahtından eder o da CDS. Pavel korkudan tüm yeni özellikleri 1.61e getiriyor :grin::grin::grin::grin:

2 Beğeni

Onu biliyoruz zaten. Hatta üç harfli ama bu bildiğimiz üç harflilerden değil, yeni olan üç harflilerden. :joy:

1 Beğeni

özanatolia dlc çalışmalarına bile başladım. bütün türkiye’yi 1:1 ölçekte yapacağım.

5 Beğeni

Onun bitimini biz göremeyiz :smiley:

https://www.instagram.com/p/Dcn1kWLsY1m/?igsi=ZzdibzBobHdkcjVo
Giderim belki

mantıklı gidilir

Havai fişek denen şey bir tek bana mı çağ dışı geliyor? Görgüsüzlük gibi. Ne bileyim meşale yak, balon gönder falan ama havai fişek ne ya? Ayrıca kuşlara zararı olduğu da söyleniyor. Gürültü kirliliğide cabası. İki tane ışık göreceğim diye olumsuz yanları görmezden geliyoruz. Valiliğin böyle bir şeye kendisinin ortak olması ne kadar üzücü. İmam bilmem naparsa örneğini de unutmamak lazım.