Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

helal vallahi

bugün alarm kurasım gelmedi @OzerCebeci blog gelirse hemen at

@ugurekc sana da büyük iş düşüyor yeni bir şey tanıtılırsa hemen patlat bi yeni konu

Yok sıra bende yeter artık

son 3 dakika hazırlan

6 Beğeni

Spikerler hiç güzel değil. Fragmandan izlediğim kadarıyla

1 Beğeni

efootball daha iyi olur bence :smiley: bakalım fragman normal orada anlaşılmayabilir de bence iyi olacaktır 1 senedir çalışıyorlarmış diye duydum

@OzerCebeci abi yeni Pp güzelmiş Mercedes Benz actros L hâli var mı acaba bende yapayım

En azından varlar. Mobilden Türkçe spiker bulmak zor.

@Swanky son 5 dakika özer daha uyanmadı hazırlan

1 Beğeni

20 saniye haydi

Özer mızıkçılık yapıyor dün attı bugün bi başkasındaydı güya

1 Beğeni

buradan bulabilirsin :sweat_smile: :sweat_smile:
https://forum.scssoft.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=264564

2 Beğeni

Eyvallah hocam hemen bakıyorum

1 Beğeni

Hasan sende egea nın hangi si var? Kazasız belasız kullan inşallah. Bende de varda mart ayında almıştım 1.4 urban 2023 model

bende şu an araba yok. çok yakın akrabamın arabası 1.4 egea maalesef. dedem hastayken mecburen alınmıştı sıfır diye garaj arabasıydı. 60bine geliyor. saçmalamaya başladı araç ses çıkarıyor çok. zaten edirne’de yollar bozuk keyif alamıyorum. vallah bu araba maalesef 30bini geçince pişman etmeye başlıyor. zaten şu an değiştirilecek de bakalım. ben oyunu çıkarmadan kendi şahsime alamam parayı çünkü projeye masraflara gömdük.

yılbaşı zamanı 1.6 lounge niyetlendiler de alınmadı onunla fişek gibi giderdim. düşünün enez yolunda acilen durmam gerekti rampayı geri geri geldim de köyün içine gerilerek çıktım :smiley: 1. ve 2. vites ağlıyor motora yazık abi yapma etme diyor.

benim ki 32 bin de alındı şuan 46 bin de. en uzun yolu temmuz da didim, geçen hafta da Malatya’ya giderek yaptık ama henüz ses sorunu falan yaşamadık çok şükür. 1.6 zaten aralarındaki en iyisi.

ben sende araba var sandım da konuya daldım kusura bakma :slight_smile:

albea/linea al kafan rahat etsin

Fiat araba alınmaz kendine yazık edersin. 1.4 Hyundai i20 bile bütün yokuşları rahat çıkıyor. Fiat alan araba aldım demesin…

uğur sende hangi araba vardı

1 Beğeni