Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Acikcasi sebebini anlamadık bir sürü mesaj silinmis baslik silinmis ben bu forumu 10 sene öncede kullanıyordum ve cok faydali seyler paylasiliyordu. Demmekki bugünlerde birilerini rahatsiz edici paylasimlar yapiliyor

Yaz: Ben geliyorum.
Ben: Sen gelme ulan.

Bıhdıh vallahi, bıhdıh şimdiden.

cok garip bir sekilde her gecen gun Turkce dil destegi olmayan oyunlardan nefret etme hizim artiyor :slight_smile: hicmi oynamiyorum oynuyorum ama yinede garip bi hisle. icinizde derdini s… abi diyenler olacaktir da olmasin :slight_smile:

4 Beğeni

Mafia 4 olayları hâlen aklımda. Herifler Ukrayna dilini bile getirirken Türkçeyi getirmediler.

fifa 26 Türkçe spikerle çıkacakmış, millet kartlara para yatırınca adamlar spiker koymuş, bence ileride dil sorunu olmayacak, direkt ai çeviri entegre olur, şu an mod olarak zaten var ama birinin programı ayarlayıp paylaşması gerekiyor, sonra sen dil dosyasını programa göstereceksin, chicken translate değil o bakımdan iyi.

1 Beğeni

ülke yangın yeri resmen ya karamürsel yanıyor geyve yanıyor bilecik yanıyor her taraf yanıyor

Yakanları yakalayıp malum yerlerine sokacaksın o dalları da işte, her nedense kimin yaktığı bir türlü belli olmuyor.

Kime yarayacaksa o yaktırıyordur.

1 Beğeni

https://x.com/bosunatiklama/status/1949199979337163020

vallah isterlerse bütün ülkedeki ormanları yaksınlar olacak olandan kaçamazsın.
öyle ya da böyle tanrılar belanızı verecek.

1 Beğeni

Yakında ülkede büyük bir gürültü kopacak belli ki bakalım nasıl bir şey olacak.

hamzabeyli bulgar tarafındaki yangın yüzünden sabah edirne’nin her yerini duman kaplamıştı :confused:

1 Beğeni

Hala koku var. Camlar kapalı.

Devletin ve zenginlerin işine geliyor

yangını çıkartanların
%75 zenginler ve devletin suçu
%25 anız yakanların ve pikniğe gidenlerin suçu

Görsel konularını görmekten bıkanlar derneği. Artık dayanamadım maalesef, kusura bakmayın, kimseyle derdim yok. :smiley: Bıkanlara sarı ile işaretlediğim bu ayarı yapmalarını tavsiye ederim.

4 Beğeni

Tıpkı Bir ETS2 Modu gibi. Oyunda gerçekçi birşeyler yapıyorum derken,istek üzerine hayali bir yeri oyuna aktarmak gibi bir şey bu. :slight_smile: Büyük İstanbul Otogarı’na geçici olarak Veliaht dizi çekimleri için normalde olmayan bir firma Doğu Kapı Seyahat yazahanesi kuruldu.

27.07.2025 itibariyle Büyük İstanbul Otogarı’nda karşımıza çıkmış olan ve edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Eylül Ayı’nda Show TV’de yayına başlayacak Veliaht dizi çekimleri için hazırlanmış olan Doğu Kapı Seyahat firması;yazahanesi,otobüsü,broşürleri,yazahane tabelalarıyla bizleri adeta bir dizi için yapılmış bu denli profesyonel bir çalışmayla şaşırttı ve güzel de bir hatıra bırakmış oldu. Bu firma dışında yine dizide karşılaşma ihtimalimizin olduğu Bakırcılar Seyahat ve Hakiki Efeler Seyahat adlı iki farklı firma ve aracı görsellemiş olduğumuzu da belirtelim. :+1:

4 Beğeni

Otogarda geçen çukur dizisi succision diyenler de var , gerçi o da yüksek bütçeli Türk dizisi, otobüs hattırna ilk bölümüne bakarım, otogarın altındaki kaçakçılık konularına değinmeyecektir, bunlar helali ile para kazanıyordur.

İyi günler bir sorum var sıfır motorsiklet almayı düşünüyorum lakin aklıma takılan motorsiklet fiyatı harici oluşacak masraflar (vergiler vs.) nedir ne kadar tutar ?

popüler olan tüm yarış kategorisindeki oyunlarda felaket indirimler var.

2 Beğeni

plaka, sigorta ve vergi ile ortalama 7bin masrafın olur alacağın motorsiklete göre değişir düşebilir de artabilir de, sadece gezmek içinse abs mutlaka olsun, kazasın belasız.

bayilerin çoğu quick sigorta ile anlaşmalıdır, hdi ve sampo da motorsiklet sigortası yapıyor ama fiyatı yüksek, quick ucuzdur ama kaza yaparsan çok uğraştırır, bayiden değil tanıdık acenteden yaptır quicksigorta olsa bile en azından yardımcı olur.

https://eksisozluk.com/omur-boyu-hapse-girmek-icin-yaktim--8009489?a=popular

Buna hapiste rahat verenin… Umarım içeri girdiğine pişman olur.