Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

3-5 gündür doğalgaz faturası kaç gelecek diye beklerken sabah sayacı okudu abi, faturayı bırakmış gitmiş. Neyse kahvaltı yaptım çıktım aldım faturayı bir baktım 37 TL… :joy::joy::joy: Dedim bune a*k :sweat_smile: çözemedim başta olayı sonra doğalgazı açtırdım içeriden, indim sayaç kutusuna baktım sayaç sonu 39 da kalmış 40’a geçmiyor. Ev bahçeli sayaç kutusu da kuzeye bakıyor önü açık komple, ayazı yiye yiye sayaç donmuş herhalde, aklıma başka bir şey gelmedi. Aradım gelip bakacaklar. Doğalgazı kullandık, fatura alakasız düşük geldi kendimi haram mal yemiş gibi hissediyorum :sweat_smile: ne kadar kullandığım da belli değil çünkü sayaçtan anlamak da mümkün değil…

1 Beğeni

geçen soğuktu 1 hafta yaktım 680 tl geldi, bakalım bu sefer ne kadar gelecek kısıkta yakıyorum.

Barbaros

2 Beğeni

Ahahahaha :joy::joy::joy:

bu devirde senin gibi aboneye kurban olur onlar. bizdeki şirket değişti soktular soktular.

3 Beğeni

Dostlar Mart ayında bedelli askerlik görevini Amasya’da yapacak olan var mı?

Akşam vakti elektrik gitti. Bu vakti bulmuşlar bakıma.

zor yer diyorlar yandın :d

1 Beğeni

Cehenneme düşersen Ahmet komutanla Oğuzhan komutana selamımı ilet, çok kral adamlardır :smiley:

1 Beğeni

Öyle deme ya ne kadar zor olabilir ki :smiley: Soğuk hava dışında rahat diyenler de var.

Tamamdır telefona not edeyim :rofl: sen de orada yaptın o zaman. Önerilerin var mı?

Valla ben yazın ortasında gitmiştim sabah 9 gibi nizamiyeden girdik gece 12-1 gibi anca koğuşlara dağıldık. Halen var mı bilmiyorum ama benim gittiğim dönemde ikmal sorunu vardı susuz kaldık sıcağın altında. Yanında su götür bulunsun. Sabah 04:30’da kalkıp akşam 9a kadar oyalanıyorduk zaman hiç geçmiyor kitap falan götür. Ben sırf zaman geçmiyor diye yazıcı olmuştum sorarlarsa yazıcı olurum dersin millet eğitimdeyken biz komutanlarla oturur sohbet ederdik :smiley: Bir de ANTK41i ezberle bütün olay bu :smiley:

Gerisi zaten yok marş ezberle yok sağa dön sola dön yürüyüşler atışlar falan işte. Abartılacak bir zorluk yok o kadar 30 günlük mevzu.

1 Beğeni

ben 2002 de 12. alay 7. bölüğe aldılar. yemin törenine 15 gün kala 12. alayın %25 ini ben de dahil 22. alaya kaydırdılar. @bertan06 daha o zamanlarda da su sıkıntısı vardı ve zorla lahmacun ayran kola satıyorlardı.

vay be mayıs ayında tam 23 sene olacak

2 Beğeni

ihtiyarmışsın sen reis :smiley:

Yanıma epeyi kitap alacağım. İdeolojik ve politik kitaplar götürmek isterdim ama askerliğim uzasın istemem. :smiley: ben liseden beri bilişim mezunuyum yazıcı olmak ilk hedefim ancak günümüzde herkes bilgisayardan anlıyor herkes yazıcı olmak isteyecek muhtemelen.

Yani bütün bu olay yemin töreni için pratik yapmak öyle mi? :smiley:

1 Beğeni

kaca yac yaptin sen askerligi ?

Zamanında Kemal Kılıçdaroğlu en uygun aday derken şaka yapmıyorduk…

apoyu televizyonlara çıkarıp açıklama yaptırmışlar. Seçim döneminde AKP, CHP YE AÇIK AÇIK iftira atıyordu apoyu çıkaracaklar diye. Ama gel gör ki kendileri yazmış kendileri oynamışlar. Yakında serbestte bırakırlar bunu…
ÜMİT ÖZDAĞ HALA İÇERİDE BU ARADA(Tabi bunda kk ninde payı var. Eski akplilere güvenerek onları chp listesinden aday gösterip dokunulmazlık aldılar. ÜMİT ÖZDAĞ mv. olamadı.)(neden kk böyle bir politika izledi hiç anlamıyorum.)

tamam affettik bir daha olmasın ama(!)

3 Beğeni

PKK silah bıraksa nolur ki? Bugün PKK olur, yarın MKK. Bu kadar uyduruk şeyler sayesinde terörün biteceğine inanan varsa cidden saftır. Hepsi göz boyama.

1 Beğeni

PKK’ya silahları bırakın diyor. O silahları ve maddi desteği onlara kim tedarik ediyorsa asıl onları kaldırsınlar.

Hacı ne bilgisayarı Allasen her şey el yordamıyla yapılıyor orada :smiley: Bilgisayar yasak. Ben gittim yeteneğimi kullandım çizelgedir yazıdır nöbetleri ben yazıyordum vs. bölük komutanının hoşuna gitmiş taktir verdiler o derece vahim orası :smiley: Evrak evde duruyor. Yazı yazmadır kağıt kürek işleridir vs. seviyorsan yazıcı ol yoksa bulaşma. Onun haricinde evet bütün hikaye tören. Komutan kendi ağzıyla diyordu 1 aylık tiyatro diye :smiley: :smiley:

1 Beğeni

Yanlış bilmiyorsam 30 günün 20 günü eğitim göreceksin kitap götürme, onun yerine tuvalet kağıdı götür, askerlikte tuvalet kağıdı altından daha değerlidir, çantada kilit mutlaka olsun, geçmiş olsun Amasya’dan gelenler bizim oraya cennet diyordu.

1 Beğeni